Så här ansluter du Bluetooth -hörlurar till Xbox One

0 Shares

Det bästa med Bluetooth -headsetet är att de erbjuder bättre bekvämlighet medan de jämförs med trådbundna headset. De har blivit populära de senaste åren och fungerar perfekt med de flesta Bluetooth -aktiverade enheter. Det gör att användaren kan utbyta data och information trådlöst. När det gäller kompatibilitet fungerar Bluetooth -headset med alla enheter som har Bluetooth -stöd. Men vad sägs om spelkonsoler, särskilt Xbox One. Kan du ansluta Bluetooth -hörlurar till Xbox One X och S? Låt oss ta reda på svaret.

Är det möjligt att ansluta Bluetooth -hörlurar till Xbox One?

Nej. Xbox One stöder inte anslutning med Bluetooth -hörlurar. Om du hade ett trådbundet headset kan du ansluta det direkt till 3,5 mm -porten på styrenheten. Men det finns ett sätt att ansluta Bluetooth -headset med Xbox One -konsolerna.

Anslut Bluetooth -hörlurar till Xbox One med sändaren

Steg 1: Köp EUASOO Bluetooth 5.0 -sändare och anslut den på 3,5 mm Aux -porten på Xbox One -kontrollen med hjälp av 3,5 mm ljudkabel.

Steg 2: Slå nu på sändaren genom att trycka på strömbrytaren i tre sekunder.

Steg 3: Ta dina Bluetooth -headset och slå på det.

Steg 4: Sändaren upptäcker och ansluter automatiskt till ditt headset.

Steg 5: När den är ansluten blir lysdioden blå i färgen.

Steg 6: Nu kan du lyssna på spelets ljud medan du spelar via Xbox One.

Avsaknaden av Bluetooth -funktioner innebär att du måste lita på sändare för att ansluta Bluetooth -headset med Xbox One -konsolerna. Metoden fungerar också med Bluetooth -drivna stereoheadset.

Om du stöter på något fel när du följer den här guiden använder du kommentarerna för att nämna det. Vi hjälper dig att reda ut det. Följ vår Facebook och Twitter profiler mer Xbox One -handledning.

0 Shares