Så här använder du Spotify på Amazon Firestick för att njuta av musikstreaming

0 Shares

Amazon Firestick är en bärbar strömningsenhet. Firestick är helt free kostnad för streaming men du måste betala för de tjänster som du behöver åtkomst till med Firestick. Du kan ansluta den till vilken enhet som helst med en HDMI för att strömma eller kasta igenom den. Den kan anslutas till en större skärm för större upplösning och större upplevelse att se den än via din mobil- och skrivbordsskärm. Så i den här guiden, låt oss se hur du installerar och använder Spotify i Amazon Firestick.

Spotify på Firestick

Spotify är en musikströmningsplattform som har miljarder låtar från hela världen. Spotify tillåter användaren att casta på en enhet som har ett castingsalternativ. Om du känner att det bara är mindre ljud att höra musik i Spotify via mobilen, kan du kasta den till enheter som TV för att få en större ljudupplevelse av den.

Så här installerar du Spotify på Amazon Firestick

Steg 1: Anslut din Fire Stick till din TV eller någon enhet med HDMI -port.

Steg 2: Slå på den anslutna enheten (TV, projektor, etc.).

Steg 3: Ändra ingångskällan till Firestick med hjälp av ingångs- eller källknappen.

Steg 4: Klicka på Sök -ikonen på startskärmen.

Steg 5: Sök efter “Spotify” i sökfältet.

Steg 6: Klicka på nedladdningsikonen (Ange Amazon -pin, om du har föräldrakontroll eller en säkerhets -PIN -kod aktiverad). Nedladdningsikonen kommer att likna den nedan.

Steg 7: Programmet laddas ner och installeras automatiskt. Nu kan du strömma din favoritmusik på den.

Slutnot

Detta är det enkla sättet att använda Spotify på Firestick och njuta av musiken från din favoritartist när som helst var som helst med en större ljudupplevelse. Låt oss veta hur du trivdes efter att ha använt Spotify i din Firestick i kommentarsfältet nedan.

För fler uppdateringar, följ oss på Facebook och Twitter och håll kontakten.

0 Shares