Så här använder du Zoom Meeting -appen på Apple TV

0 Shares

Med Zoom kan alla hålla kontakten oavsett plats och tid. Med andra ord är det en videokonferensapp som används mycket för att få kontakt med någon person eller för att på distans genomföra kontorsmöten. Det stöder för närvarande upp till 100 personer för ett möte i hög kvalitet. Zooma möten är ett allt-i-ett-verktyg för att hålla ett företagsmöte, onlinekurser, dela skärmen och ringa videosamtal. Förutom att genomföra ett möte kan Zoom också användas för webbseminarier och bygga konferensrum med samarbete. Zoom-appen är en plattformsoberoende tjänst och är inte tillgänglig som en fristående tjänst för Apple TV. Men vi har täckt alternativa sätt på vilka du fortfarande kan komma åt Zoom -funktioner på Apple TV. Så du kan överföra ditt Zoom -möte eller din online -föreläsning till den stora skärmen och följa sessionerna från den stora skärmen på ett mer bekvämt sätt.

Hur strömmar du Zoom -appen på Apple TV?

Det går inte att installera Zoom -appen på Apple TV. Avsnittet nedan täcker emellertid stegen för att använda dess funktioner med olika tekniker.

Zooma App på Apple TV med AirPlay

Om du äger Apple -enheter som iPhone, iPad eller Mac kan du använda AirPlay för att skärmspegla ditt Zoom Meeting till Apple TV.

Nödvändig förutsättning:

  • Ladda ner, installera och logga in på Zoom -appen på iOS
  • Mac -användare kan logga in på Zoom online
  • Håll iOS -enheten eller Mac och Apple TV anslutna till samma WiFi

Med Mac,

(1) Logga in på ditt Zoom -konto med nödvändiga detaljer på din Mac.

(2) Navigera till det övre högra hörnet av Apple -menyn för att välja the AirPlay -skärm ikon.

(3) Välj Apple TV -namnet för att ansluta Mac till det för att utföra skärmspegling genom AirPlay.

Med detta kommer din Mac -skärm att speglas till Apple TV. Använd Mac för att styra dina möten, schemalägga och göra mer av Zoom.

Notera: För att stoppa AirPlay -spegling, klicka igen på AirPlay ikon och välj Stäng av AirPlay. Annars, tryck på Meny på Apple TV -fjärrkontrollen för att stoppa Zoom -mötet med AirPlay.

Med iPhone eller iPad,

(1) På din iOS -enhet sveper du uppåt från skärmens botten för att få upp kontrollcentret.

(2) Tryck AirPlay ikonen och välj sedan zoomrumnamnet.

(3) Välj Apple TV -namnet från listan över enheter.

(4) Starta Zoom -appen på din iOS från appkolumn.

Med detta kommer du att kunna komma åt Zoom på Apple TV med din iOS -enhet.

Dricks! AirPlay ger dig den bästa videokvaliteten. Men det verkliga problemet kommer med ljud. Så om du tycker att ljudet från Zoom -appen inte hörs, ansluter du en Bluetooth -högtalare till din Apple TV.

Vår åsikt

Även om Zoom inte kan laddas ner för Apple TV, kan du fortfarande komma åt det med hjälp av skärmspeglingsfunktionen. Hoppas att den här artikeln har fått dig att få tillgång till några av Zoom -funktionerna från Apple TV.

Har du några problem eller frågor? Släpp din kommentar så lyssnar vi på den. Följ oss på Facebook och Twitter för fler tips och tricks.

0 Shares