Så här avbryter du enkelt WoW (World of Warcraft) prenumeration

0 Shares

WoW eller World of Warcraft (WoW) är en av de mest spelade MMORPG (massivt multiplayer online rollspel). Det är utvecklat av Blizzard Entertainment och det släppte det som den fjärde speluppsättningen i Warcraft fantasy -universum. Om du tycker att prenumerationen är dyr eller om du har hittat en ny MMORPG, bör du avbryta WoW-prenumerationen för att stoppa den automatiska förnyelsen. Om du hittar några problem, kommer det här avsnittet att guida dig om hur du avbryter WoW -prenumerationen på ett bättre sätt.

WoW-spelet äger rum i Azeroths värld och spelas i ett tredje- eller förstapersonsperspektiv. Spelaren i WoW måste styra karaktärsavataren och utforska landskap, slutföra uppdrag, slåss mot monster och interagera med karaktärer som inte är spelare. Liksom de flesta MMORPG -spel kräver WoW också spelare att välja prenumeration efter free test för att låsa upp funktioner.

Hur avbryter jag WoW -prenumeration?

Följ steg-för-steg-proceduren för att avsluta din WoW-prenumeration när som helst.

(1). Besök https://account.blizzard.com/games med adressfältet.

(2). Ange nödvändiga uppgifter för att logga in på ditt Blizzard -konto.

(3). Välj Hantera förutom det konto som du vill avsluta.

(4). Knacka på Avbryt prenumeration och med detta kommer din WoW -prenumeration att upphöra.

Alternativ

(1). Öppna webbläsaren och besök https://us.battle.net/login/en/.

(2). Logga in på din Stridskonto.

(3). Navigera till World of Warcraft -licensen för att klicka på Hantera alternativ.

(4). Välj Avbryt spelabonnemang att avsluta ditt medlemskap.

Prova på det här sättet!

Om du hittar problem med att avbryta WoW -prenumerationen med ovanstående metoder kan du kontakta kundsupport. Klicka på länken för att rapportera problemet. Ge en beskrivning och klicka på Fortsätta knapp.

Annars kan du kontakta World of Warcraft genom kundvårdsnummer 800-592-5499.

Vår åsikt

Det handlar om att säga upp World of Warcraft -prenumeration. Oavsett om du har valt en, tre eller sex månaders plan bör du säga upp prenumerationen när du bestämmer dig för att inte använda den. Om du har sagt upp prenumerationen före utgången kan du inte få tillbaka dina pengar men du kan fortfarande spela spelen fram till slutet av den aktuella prenumerationsperioden.

Techowns tips: Så här avbryter du prenumeration på Xbox Game Pass [Full Guide]

Var det här avsnittet användbart för dig när du avslutade din WoW -prenumeration? Låt oss höra det som kommentarer nedan. För mer användbara artiklar, följ oss på Facebook och Twitter sidor.

0 Shares