Så här avbryter du ExpressVPN -prenumeration med återbetalning

0 Shares

ExpressVPN är en av de bästa VPN -tjänsteleverantörerna i världen. Men även för de bästa finns det några missöden. Om du inte är nöjd med ExpressVPN -kvaliteten eller tjänsten kan du avbryta ExpressVPN -prenumerationen när du vill utan att det ställs några frågor. När du brukar använda VPN för free, är det viktigt att avbryta planen före förnyelsedatumet, annars debiteras du. I den här artikeln kommer vi att guida dig om hur du avbryter ExpressVPN -prenumerationen.

Även om ExpressVPN har applikationer för smartphones och datorer kan du inte säga upp prenumerationen via appar. Du behöver bara säga upp prenumerationen från dess webbplats.

Så här avbryter du ExpressVPN -prenumeration

(1) Gå till ExpressVPN: s webbplats i din webbläsare och klicka på Mitt konto alternativ.

(2) Logga in med din ExpressVPN -konto.

(3)instrumentbräda, Klicka på Hantera prenumerationsinställningar under Prenumeration meny.

(4) Klicka på på nästa skärm Stäng av automatisk förnyelse knapp.

(5) De efterföljande skärmarna kommer att be om bekräftelse, klicka Stoppa min tjänst på utgångsdatumet.

(6) När den avbryts får du skärmen som liknar den som nämns nedan.

Kan du få en återbetalning?

Nu har du sagt upp din ExpressVPN -prenumeration. Om du avbryter prenumerationen före de 30 dagarna från faktureringsdatumet kan du begära pengarna tillbaka. ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garantipolicy till varje ny användare.

För återbetalning kan du kontakta kundtjänsten antingen via chatt eller e -post. De kan fråga orsaken till avbokningen. Ge de svar som behövs och betalningen återbetalas inom fem till sju dagar. Du kan inte få återbetalningen efter 30 dagar, istället kan du använda ExpressVPN fram till nästa faktureringsdatum.

Slutnot

Så här avbryter du ExpressVPN -prenumeration. Om du testar ExpressVPN, se till att du avbryter prenumerationen före en eller två dagar från faktureringsdatumet för att undvika att debiteras. Om du har några tvivel i ovanstående steg, berätta för oss i kommentarfältet.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar om ExpressVPN.

0 Shares