Så här ser den andra generationen av Googles Pixel XL ut

0 Shares

Även om denna nyhet är inom kategorierna av rykten, vet vi alla det Android Police han tar saker på största allvar när det gäller inlägg om Google -telefoner. Med nästan total säkerhet försäkrar de det det här blir den nya Pixel XL.

Som ryktena påstod kommer nu kanterna att bli mycket mindre, ger total prioritet till skärmen, som ser mycket ut som LG G6 eller Galaxy S8. Å andra sidan fortsätter den bakre delen med en design som liknar den nuvarande Pixel, även om vi nu ser kanter med en viss krökning och en mycket mindre glaspanel.

Den sticker också ut bak objektivets stora storlek som enheten kommer att ha, även om vi för närvarande inte vet vad som är orsaken till denna förändring. Naturligtvis antar vi att Google kommer tillbaka med allt för att få kronan till bästa kamera i en smartphone igen.

Pojkarna i Android Police det tror de den minsta Pixel skulle ha en annan design än denna, som skulle falla in i den strategi som Google använde för att upprätthålla med Nexus, och lämna allt premium för den större modellen. Dessutom säkerställer de det det finns en möjlighet att den här telefonen har samma teknik som HTC U11 på kanterna, så att du kan “klämma” enheten för att starta Google Assistant, till exempel.

Det är bara några månader kvar för oss att officiellt veta vad Google har förberett för sin nya generation av telefoner, men det här är ett första steg för oss att sätta alla våra ögon på denna nya plan som ser riktigt intressant ut.

0 Shares