Så här ser du dina prenumeranter på YouTube med två enkla sätt

0 Shares

YouTube är en plattform för öppen källkod för streaming, uppladdning och visning av videor. De har massor av kanaler och videor tillgängliga i den för alla användare. För dessa kanaler fungerar prenumeranter som en drivkraft för dem att skapa och ladda upp mer innehåll på YouTube. Om du är en YouTube -kanalägare och vill se dina prenumeranter, här är de enkla stegen att följa.

Hur ser du dina prenumeranter på YouTube på skrivbordet?

För att se dina prenumeranter på YouTube behöver du en kanal på egen hand på YouTube så att du kan titta på dina prenumeranter.

(1) Öppna YouTube på skrivbordet.

(2) I det övre högra hörnet av sidan kan du se din kontologo.

(3) Klicka på logotypen för drop -menyn.

(4) Klicka på din kanal i rullgardinsmenyn.

(5) Du omdirigeras till din kanalsida där alla dina videor och spellista finns. Du kan också se att dina prenumeranter räknar i antal i den.

(6) Klicka nu på YouTube Studio i det högra hörnet under kanalkonsten.

(7) YouTube studio instrumentpanel öppnas nu.

(8) Sök efter fliken Senaste prenumeranter under denna kanalinstrumentpanel.

(9) Klicka på se alla på fliken Senaste prenumeranter.

(10) Det visar en popup-fönster där alla dina prenumeranter visas tillsammans med datumet för prenumerationen och deras kanalabonnentantal.

Notera: Det visar de prenumeranter som offentliggjorde sin prenumeration och resten av användarna får inte visa sin identitet enligt YouTubes sekretesspolicy.

Hur ser du dina prenumeranter på YouTube i Android och iPhone?

Det är inte juridiskt möjligt att hitta prenumeranterna på YouTube. Men vi kan ha detaljerad analys om våra prenumeranter som deras kön, ålder och länder.

(1) Öppna YouTube Studio på din enhet.

(2) I instrumentpanelen kan du se hur dina prenumeranter räknar under ditt namn.

(3) I det övre vänstra hörnet av instrumentpanelen kan du se menyknappen.

(4) Öppna glidmenyknappen och klicka på Analytics.

(5) Du kan analysera översikten, upptäckten, publiken, interaktivt innehåll och spellistans aktivitet i den.

Notera: Du kan se analyser både på stationära och Android -enheter. Men prenumerantens namn (som gjorde sin prenumeration offentlig) kan bara hittas på skrivbordet på YouTube -studion.

Detta är några av de sätt på vilka vi kan se våra prenumeranter på YouTube. Använd den statistiken och prenumerantens namn för att göra förbättringar i din kanal och bli större.

Låt oss veta om några andra sätt är möjliga i kommentarsfältet nedan och för mer information följ oss på Facebook och Twitter.

0 Shares