Så här ser gränssnittet på Samsung Galaxy S9 + ut med Android Pie

0 Shares

Med den förestående versionen av Android 9.0 Pie förbereder de olika tillverkarna redan sina olika iterationer av Android för sina respektive mobiltelefoner. I synnerhet är Samsung Experience det sydkoreanska företagets lager för sina enheter, Och med Android Pie kommer version nummer 10.

En användare fick tidig tillgång till beta av den här nya versionen för Samsung -gränssnittet på sin Galaxy S9 +, och med Android Police -sajten delade han alla nyheter som det ger.

En av de första detaljerna som kan märkas med blotta ögat är att gränssnittet tydligt anpassar sig till vad Google föreslog med Pie. Det vill säga tVi har en liten redesign i snabbinställningsmenyn, ser ganska ut som Android som vi hittar i Pixel, det vill säga med vit bakgrund och med blå knappar.

För multitasking -menyn har ändrats, liknar likadant lagerversionen. Andra inhemska applikationer har också fått den udda ändringen, till exempel uppringning.

Ikoner och andra systemobjekt har också uppdaterats.

Utan tvekan en av de mest märkbara förändringarna vi kan märka det i textkällan. Fram till dess var SamsungOne det teckensnitt som använts i märkets enheter, men i den här versionen kan vi se att det nu ser mycket ut som Product Sans, ett teckensnitt som används av Google i sina olika produkter och tjänster. Det är en rundare fontän och ganska tilltalande för ögat.

Det bör noteras att denna version av Android Pie snart kommer att släppas för användare av Samsung Galaxy S9 och S9 + som har registrerat sig för betaprogrammet, för vilket det fortfarande inte finns något bestämt datum.

0 Shares