Så här skärmar du inspelning på Chromebook på enkla sätt

0 Shares

Chromebook är det mest prisvärda stationära operativsystemet och föredras för utbildningsändamål. Den körs på Chrome OS och har inkluderat lav Google Suite -appar. Med detta är Chromebook också användbart för att hantera affärsbehov. Eftersom ChromeOS är en free operativsystemet har det inte inkluderat några av de välbehövliga funktionerna. Skärminspelning är ett av de alternativ som saknas. Därför Chromebook -användare kan inte spela in eller fånga skärmen direkt. Men det betyder inte att ChromeOS -användare inte kan spela in skärmen alls. För att hjälpa dig att hantera denna otillgänglighet har vi kommit fram till det här avsnittet. Den här artikeln hjälper dig att övervinna detta scenario och guidar dig i hur du skärmar inspelningar på Chromebook.

Hur laddar jag ner tillägget Screen Record på Chromebook?

Skärminspelning på Chromebook är endast möjlig med hjälp av skärminspelningstillägg. De angivna stegen är desamma för alla skärminspelare du installerar från Chrome Web Store.

(1) Öppna Krom webbläsare på din Chromebook.

(2) Besök https://www.chrome.google.com/webstore med adressfältet.

(3) Håll muspekaren till sökfältet för att skriva in namnet på skärminspelaren eller ange som Skärminspelare förlängning.

(4) Klicka på Lägg till i Chrome knappen bredvid skärminspelningstillägget som du vill ladda ner på Chromebook.

(5) Välj i popup-fönstret Lägg till tillägg knapp.

(6) Efter nedladdningen hittar du den under Appar ikon.

Hur skärmar jag inspelning på Chromebook?

Du kan få vilken som helst av skärminspelningstillägget på Chromebook för att spela in din skärm.

Screencastify

Du kan fånga, redigera och dela dina videor på Chromebook på bästa möjliga sätt med Screencastify. Den stöder inspelning av skrivbordet, webbläsaren eller webbkameran i full HD -upplösning. Med Screencastify kan du spela in med mikrofonljud. Du kan enkelt bädda in webbkamera i inspelningen. Använd redigeringsfunktioner som trimma, slå samman, beskära, dra, etc., på inspelningarna för att få det att se professionellt ut. Den inspelade videon sparas automatiskt i Google Drive och du kan dela den med ett klick.

Vävstol

Det är enkelt att spela in din Chromebook -skärm med Loom. Det spelar in vad som helst på din skärm i hög kvalitet. Du kan till och med redigera och mäta din video enligt ditt behov. Det är användbart för individer såväl som för team att spela in röst och ansikte utöver skärmen. Med Loom kan du dela omedelbart din video inspelad med någon. Trimma en del av din video för att dela den med andra.

Nimbus skärmdump och skärmvideobandspelare

Skaffa Nimbus skärmdump och skärmvideobandspelare för att spela in din Chromebook -skärm. Det är ett pålitligt verktyg för att fånga webbsidan eller något. Du kan redigera och kommentera de inspelade skärmdumparna delvis eller som helhet. Den stöder rullning när du tar skärmdumpar när du är på webbsidan. Du kan fånga hela webbläsarfönstret eller något annat program. Med Nimbus kan du anpassa videoskärmens upplösning och bildhastighet. Redigeringsfunktioner som den stöder inkluderar storlek, beskärning, trimning, markeringstext, vattenmärken etc.

Vår åsikt

Du behöver inte oroa dig för att spela in din Chromebook -skärm längre. Få någon av de bästa skärminspelningstillägg för att omedelbart fånga någonting. Att komma åt något av skärminspelningstillägget behöver ingen särskild kunskap. Följ bara instruktionerna på skärmen för att komma åt den på din Chromebook.

Vi hoppas att det här avsnittet är användbart för dig. För fler sådana artikeluppdateringar, följ oss på Facebook och Twitter.

0 Shares