Så här stänger du av kameraljudet på Snapchat

0 Shares

Även om det finns många sociala chatt -appar tillgängliga, är Snapchat något unikt. Det erbjuder det snabbaste sättet att dela din stund som foton eller videor. Så snart du öppnar Snapchat kommer det att landa dig på kameraskärmen. Allt du behöver är att bara trycka på för foton eller hålla kvar för en video. Utöver detta kan du lägga till objektiv, filter, bitmojis och roliga effekter till snaps. Därför kallas det populärt som en kameraapp. Många gånger skulle någon ha märkt det slutarljud att inträffa när du tar en snap på Snapchat. Det kan vara irriterande när du tar en bild på en tyst plats. Få andra gillar inte att andra lägger märke till fotot som tas. Av alla skäl kan du känna att stänga av kameraljudet är den perfekta lösningen. Om du har misslyckats med att stänga av det, lär dig veta hur du stänger av kameraljud på Snapchat exakt härifrån,

Är det möjligt att stänga av kameraljud på Snapchat?

Nej. Snapchat låter dig inte stänga av kameraljudet som standard. Du kan försöka leta efter Snapchat -inställningar. Utan tvekan har det inget alternativ som låter dig stänga av slutarljudet.

Frånvaron av denna funktion på Snapchat betyder inte att du inte kan stänga av kameraljudet på något sätt. Vi har möjliga lösningar och du hittar det från avsnittet nedan.

Hur stänger jag av kameraljudet på Snapchat?

Snapchat är en kameraapp och är utformad på ett sådant sätt att den använder din enhetskamera för att ta foton och videor. Så du måste göra ändringar i dina enhetsinställningar och inte i Snapchat -inställningarna. Följande sätt kan du stänga av ljudet från kameran när du tar bilder.

Metod 1: Slå på kamerans slutarljud

Om du har en Android -smarttelefon eller surfplatta låter du kamerapappen stänga av slutarljudet.

Bara öppna Kamera app> klicka på inställningar (kugghjulsikon)> stäng av Slutarljud alternativ.

Notera: Tyvärr kan användare av iOS -enheter inte göra ändringar i kamerainställningarna.

Metod 2: Sänk volymen

Android- och iOS -användare kan sänka volymen medan de tar en snap med appen Snapchat.

Leta efter volym ned -knappen på sidorna av en Android- eller iOS -enhet och tryck försiktigt på den. Detta kommer inte att ge något slutarljud när du tar en snap på Snapchat.

Tips 1! iOS -användare kan styra volymen från Kontrollcenter. Dra bara uppifrån eller nedåt från toppen för att öppna den. tryck på Volym ikonen och skjut ner den.

Tips 2! Slå på Tyst omkopplare på sidan av din iPhone eller iPad. Detta gör att din enhet kommer in i tyst läge.

Metod 3: Aktivera läget Stör ej

Om du slår på DnD- eller Stör ej -läget kommer telefonen att gå in i ett tyst läge.

De senaste modellerna av Android och iOS har DnD -läge som standard. Leta efter det på meddelandepanelen på Android och i Kontrollcenter på iOS. Slår på DnD stänger av kameraljudet på Snapchat.

Techowns tips: Hur skapar jag en privat berättelse på Snapchat?

Vår åsikt

Eftersom det inte är möjligt att stänga av slutarljud i Snapchat -kamerainställningarna kan du välja mellan någon av lösningarna. Detta hjälper dig att ta bilder på Snapchat utan att fånga andras uppmärksamhet. Kom ihåg att fånga något klokt!

Har du funnit det här avsnittet användbart och informativt? Dela dina åsikter som kommentarer nedan. För mer teknikrelaterade artikeluppdateringar kan du följa vår Facebook och Twitter sidor.

0 Shares