Så här stänger du av Power Reserve på Apple Watch

0 Shares

Liksom de flesta Apple -enheter har Apple Watch batteriproblemet. Den maximala tiden du kan använda Apple Watch utan laddning är 18 timmar. Så du måste ladda din Apple Watch varje dag. För att minimera batteriförbrukningen på Apple Watch finns det många anpassningsinställningar och tips finns tillgängliga. Den här artikeln handlar om vad som är Power Reserver och hur du stänger av Power Reserve på Apple Watch.

Vad är en Power Reserve?

Power Reserve på Apple Watch är samma som Low Power Mode på iOS -enheter och batterisparläge på Android -enheter. När du slår på fungerar många vanliga funktioner på Apple Watch inte. I Power Reserve kommer Apple Watch inte att bete sig som en smartklocka, det är bara en klocka. När den är påslagen kommer den att visa ensam tid också genom att trycka på sidoknappen. Din Apple Watch och iPhone kommer inte att kopplas ihop och du kan inte komma åt någon av Apple Watch -funktionerna förutom att visa tid.

När ditt klockbatteri är nere på 10%kommer det att be dig att sätta enheten i Power Reserve. Om du klickar på Fortsätt kommer enheten till Power Reserve. Om du ignorerar varningen startar din klocka automatiskt Power Reserve när batteriet håller på att dö. Du kan också aktivera Power Reserve manuellt.

Hur slår jag på och av strömreserven på Apple Watch?

(1) Öppna Kontrollcenter genom att svepa upp urtavlan.

(2) Klicka på Batteri procent indikatorikon.

(3) De Power Reserver -reglaget Kommer komma. Dra reglaget till höger.

(4) Det kommer att be om bekräftelse. Klick Fortsätt.

(5) Nu kommer all kommunikation mellan iPhone och Apple Watch att avslutas. Klockan visar bara tiden.

(6) Om du klickar på Sidoknapp, det kommer att visa dig tiden.

(7) Om du vill stänga av Power Reserve på din klocka är det enda sättet att starta om enheten. Tryck och håll ned Sidoknapp tills du ser Apple -logotypen startar Apple Watch om.

Notera: Om din Apple Watch inte har tillräckligt med batteri för att starta om, stängs den av. Du måste ladda Apple Watch och slå på den.

Förfarandet gäller för Apple Watch Series 3, 4 och 5. Om du vill använda din Apple Watch på ett effektivt sätt kan du läsa vår guide om hur du sparar batteri på Apple Watch.

Så här slår du på och stänger av Power Reserve på Apple Watch. Använd Power Reserve endast om det är nödvändigt. Om du behöver hjälp med Apple Watch, berätta för oss i kommentarfältet.

Följ våra sociala medieprofiler, Facebook och Twitter till fler uppdateringar om Apple Watch.

0 Shares