Så här tar du bort en blogg på Tumblr [Primary & Secondary Blogs]

0 Shares

Tumblr är en plattform för mikrobloggtjänster och sociala nätverk. Användare kan lägga upp allt sitt multimediainnehåll och ha en blogg i liten form. Användare kan följa andra användares bloggar och kan uppdateras med sina inlägg. Det liknade också Twitter, Reddit, etc. Tumblr tillåter sina användare att skapa flera bloggar på ett enda konto. Om du inte längre använder en blogg kan du enkelt ta bort på en Tumblr.

Varför radera en blogg på Tumblr?

Användare med flera konton i Tumblr hade ibland svårt att underhålla allt på en gång. Att radera den primära bloggen liknar också att ta bort Tumblr -kontot. När din primära blogg har raderats kommer ditt Tumblr -konto också att raderas och du måste registrera dig som ny användare för vidare användning av Tumblr.

Steg för att ta bort en blogg i Tumblr

(1) Öppna Tumblr i din skrivbordsläsare.

(2) Välj den primära eller sekundära bloggen du behöver ta bort från kontoikonen i det övre högra hörnet av Tumblr -instrumentpanelen.

(3) Klicka på Inställningar från kontomenyn.

(4) Bläddra till slutet av inställningen och klicka på Ta bort konto (Om du tar bort ett sekundärt konto visas det som “Radera [Account name]”).

(5) Det leder dig till sidan där du måste bekräfta din radering genom att ange dina uppgifter (e -post och lösenord).

Obs: Genom att klicka på ta bort konto på Tumblr raderas hela bloggarna på ditt konto.

(6) När du har angett dina referenser klickar du på “Radera allt”Och din valda Tumblr -blogg kommer att tas bort om du bara har en blogg så raderas hela ditt Tumblr -konto.

Varning: När du klickar på ta bort allt kommer ditt konto att raderas permanent och det kan inte återställas.

Obs! Det går inte att ta bort din blogg via dina Android- och iOS -enheter. Du måste logga in på skrivbordet för att ta bort det.

Detta är det enkla sättet att ta bort din blogg på Tumblr. Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig med ditt problem.

För mer artikel följ oss på Facebook och Twitter och håll dig uppdaterad.

0 Shares