Säljer Huawei smarttelefondivisionen? Företaget svarar (igen)

0 Shares

Det finns stunder, i livet för ett stort företag, där viktiga val måste övervägas för framtiden och dess framgång. Detta är vad det enligt kinesiska medier skulle hända med Huawei. Efter att ha gett in Ära, skulle vara i samtal för att sälja smarttelefondivision huvud, med varumärket som inte tog lång tid att svara.

: Huaweis ledning återvänder för att prata om rykten om att de skulle överväga att sälja en del av smarttelefondivisionen. Vi pratar om det i slutet av artikeln.

Huawei förnekar sin avsikt att sälja smarttelefondivisionen, men tvivel kvarstår

huawei smartphone division försäljning 2

Objektet om denna försäljning av Huawei kommer efter några nyheter om förhandlingar med ett konsortium med statligt deltagande från Shanghai. Detta beror på det knappa utbudet som varumärket skulle ha med avseende på chipsets för toppserien Mate och P.-serien. Biden är nu vid makten, den USA det verkar inte som om de har lindrat sitt grepp om leveransförbud ännu.

Detta scenario verkar emellertid inte resultera alls Huawei sig själv, som förklarar: “Huawei har lärt sig att ogrundade rykten cirkulerar om en möjlig försäljning av de bästa smarttelefonvarumärkena. Huawei har ingen sådan plan och förblir helt engagerad i smartphone-verksamheten och fortsätter att erbjuda produkter med hög användarupplevelse och kaliber till kunder runt om i världen ”. Så ingen försäljning, utan snarare är målet att hålla dem på mycket höga nivåer som det hittills har gjort, vilket ger användarna den vanliga pålitliga upplevelsen inom mobilsektorn. Tvivel skulle ha uppstått tidigare också på grund av den strategi som antogs vid tiden för uppdrag från Ära, när chefer förnekade att det kunde hända.

Huawei-ledare återgår till ämnet | Uppdatering 09/02

Efter en period av tystnad återvänder den historiska grundaren Ren Zhengfei för att tala offentligt om Huawei och dess nuvarande situation. Han uttryckte sin önskan om dialog med den nya amerikanska presidenten Joe Biden: ”“.

Han sedan kategoriskt försäljningen av smarttelefondivisionen nekades. Om man säger att “” menar man att idén faktiskt har utvärderats av de övre delarna.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares