Samsung började uppdatera sina Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip och Galaxy Fold fällbara enheter till One UI 3.1.1

0 Shares

Alla de äldsta vikningarna Samsung är redo att ansluta sig till sina motsvarigheter 2021 tack vare ankomsten av Ett användargränssnitt 3.1.1. Uppdateringen för Galaxy Z Fold 2 5G, Z Vänd 5G och den Z Vänd originalet började rulla ut idag, medan Galaxy Fold originalet kommer att få sin uppdatering om några dagar.

Vad är nytt i One UI 3.1.1? Tja, Samsung säger att det arbetade hårt för att upptäcka nya sätt att använda den stora skärmen på vikningen. Observera att vissa av dessa funktioner endast är tillgängliga på utvalda modeller.

Dra och dela: Det är ett alternativ till flikar, eftersom du kan dra en länk eller ett objekt från utvalda program till sidan av skärmen och öppna ett nytt fönster bredvid varandra. Listan över program som stöds innehåller för närvarande Samsung Internet Browser, Samsung Notes, Mina filer, Meddelanden, MS Office, OneNote, OneDrive och andra.

Tillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2, Galaxy Fold, Z Flip 3 och Z Flip.

Fönstret med flera tillgångar: Det tillåter oss att hålla upp till tre applikationer igång samtidigt på den fällbara skärmen och du kan justera dess storlek och design som du vill. Naturligt fönsterbyte använder bättre animeringar vid omarrangemang av fönster. Här är en sida-vid-sida-jämförelse av hur 3.1 och 3.1.1 fungerar.

Tillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2 och Galaxy Fold.

Automatisk rotation av applikationer: Samsung har också aktiverat rotation för alla applikationer, även de som inte stöder det. Detta gör att du kan använda alla applikationer i den position du vill när du använder den fällbara skärmen.

Dtillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2 och Galaxy Fold.

Anpassat bildförhållande: Vissa äldre appar är låsta till vissa bildförhållanden som inte är väl lämpade för vikning. Denna uppdatering tillåter ställ in bildförhållande per ansökan. Du kan aktivera detta i avsnittet “Labs” och ställa in önskad applikation till ett av fyra lägen: helskärm, 16: 9, 4: 3 och standardprogram.

Tillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2 och Galaxy Fold.

Delad vy över applikationer: Utvalda applikationer stödja delad vy, vilket är ett skrivbord / surfplattliknande gränssnitt som placerar några UI-element på sidan (till exempel listan över mottagna e-postmeddelanden) och mer innehåll på andra sidan (till exempel innehållet i e-postelektronik). Detta kan också aktiveras i Labs för applikationer som inte inbyggt stöder delad vy.

Tillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2 och Galaxy Fold.

Flex -lägespanel: Den större skärmen på Galaxy Z Folds kan också rymma ett aktivitetsfält för att snabbt starta dina mest använda program. Och inte bara lanseringen, utan också den snabba växlingen mellan dem med en enda touch.

Finns i: Z Fold 3, Z Fold 2, Z Flip 3, Z Flip.

Fäst favoritappar: Även för de hopfällbara finns det alternativet för yttre skärmspegling, vilket sparar dig besväret med att hantera och organisera två separata startskärmar. Istället speglas genvägarna och widgetarna på den yttre skärmen på den inre skärmen.

Tillgänglig i: Z Fold 3, Z Fold 2 och Galaxy Fold.

Duplicera exteriörskärm hem på innerskärm: Också för vikbara datorer är alternativet att duplicera yttre skärm, vilket sparar oss besväret med att hantera och organisera två separata startskärmar. Istället speglas genvägarna och widgetarna på omslagsskärmen på den interna skärmen.

Finns i: Z Fold 3 och Z Fold 2.

Uppdateringen kan ta tid att nå din enhet eftersom den varierar beroende på landet där utrustningen köptes.

Via GSMArena

0 Shares