Samsung börjar massproduktion av komponenter till den nya Galaxy Z Fold3-smarttelefonen

0 Shares

Samsung Galaxy Z Fold3

Det blev känt att det sydkoreanska företaget Samsung har börjat massproduktion av komponenter för den framtida smarttelefonen Galaxy Z Fold3 med en hopfällbar skärm. Detta rapporterades av Winfuture.de med hänvisning till egna informanter.

Presentationen av den nya Galaxy Z Fold3 kommer att äga rum först i augusti, men företaget förbereder sig redan för sin lansering. Källan hävdar att Samsung kommer att börja sälja Galaxy Z Fold3 inom de närmaste två till tre månaderna.

Enligt preliminära uppgifter får Galaxy Z Fold3 en frontkamera på underskärmen. Det förväntas vara varumärkets första hopfällbara smartphone som stöder S Pen.

Samsung Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Fold3-smarttelefonen, enligt källor, kommer att vara utrustad med en extern 6,2-tums S-AMOLED-skärm med en bildfrekvens på 120 Hz och en hopfällbar intern S-AMOLED-skärm som mäter 7,5 tum QHD + -format med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Smarttelefonen kommer sannolikt att baseras på Snapdragon 888 eller Snapdragon 888+ -plattformen, RAM-minnet kommer att vara upp till 16 GB, kapaciteten på den inbyggda flash-enheten blir upp till 512 GB. För autonomt arbete är ett 4400 mAh batteri med stöd för 25-W laddning ansvarig.

Källa: winfuture.de


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares