Samsung drar tillbaka uppdateringen till One UI 3.1 på Galaxy S20 FE

0 Shares

För två dagar sedan rapporterade vi det Samsung började distribuera One UI 3.1 för sin Galaxy S20 FE. Men nu är det tidigare och glömt sedan dess Sydkoreaner tog bort tillgängligheten av detta uppdatering utan att säga orsaken som ledde till detta beslut. Om man försöker söka efter paketet antingen via Över luften (OTA) eller genom Smart switch du kommer att märka att det inte längre visas.

För veckor sedan visste vi att sagt smartphone Det fick tidigare sin bit Android 11 täckt av One UI 3.0. Jag menar, det var en äldre version av ditt anpassningsskikt. Men strax efter att ha flyttat till One UI 3.1 satte Samsung en sluta.

En liknande situation upplevdes häromdagen med upphävandet av Android 11 för Galaxy S10-familjen. Den goda nyheten är att om några dagar återupptogs uppdateringsvägen för serien. Förhoppningsvis händer samma sak med Galaxy S20 FE.

Ett gränssnitt 3.1 i Galaxy S20 FE gav flera nyheter. Några av dem bestod av Google Discover På startskärmen, möjligheten att lägga till videosamtalseffekter i tredjepartsapplikationer och borttagning av platsdata från foton. Dessutom gjordes justeringar av användargränssnittet. Vi kommer att informera när vi har nyheter om situationen för denna terminal.

Källa: SamMobile

0 Shares