Samsung förbereder en avancerad clamshell-utrustning

0 Shares

Den berömda sydkoreanska tillverkaren som vi känner till som Samsung förbereder ännu en ny smartphone, men det här kommer att vara något annorlunda än resten, eftersom det kommer att använda clamshell -formatet, det “skalet” eller “clam” -aspekten som vi såg för flera år sedan.

Men nu kommer den goda, kära läsaren, eftersom den här enheten skulle tillhöra det höga intervallet eftersom den skulle ha en Qualcomm Snapdragon 820 -processor och skulle åtföljas av upp till 4 GB RAM -minne.

Alla tidigare data avslöjades av ett riktmärke som en enhet som heter “Veyron” och identifierades som Samsung SM-W2017 tillverkade med Geekbench 3-applikationen, vilket också avslöjade att dess operativsystem skulle vara Android 6.0.1 Marshmallow.

ReferensbildReferensbild

men saken slutar inte där, eftersom “Veyron” skulle ha 2 skärmar, en på 3,9 tum och en annan på 4,2, så man tror att det är en terminal av klämmor, dessutom kan dess huvudkamera nå 12 eller 16 megapixlar.

För närvarande är det all information som finns på den här enheten. Det är dock troligt att denna smartphone kommer att lanseras på den kinesiska marknaden, vilket redan har hänt med annan utrustning av samma typ.

Med information från PhoneArena
0 Shares