Samsung förbereder Galaxy Tab E -serien enligt läckage: mellanslagskiffer …

0 Shares

Det verkar som att bortsett från Galaxy Tab A-serien och de nya Galaxy Tab S2-modellerna har Samsung ännu ett planerat sortiment för 2015. Den så kallade Galaxy Tab E-serien har läckt ut under kodnamnet SM-T56x. Det har listats både i en taiwanesisk tidning och upptäckts på Samsungs webbplats via en användaragentprofil.

tab-e-taiwan-läcka1

Den första modellen som läckte ut var SM-T560, som har en 9,7 tums skärm, med en upplösning på 1280 x 768 pixlar. Det är inte en tablett med bildförhållandet 4: 3, om du undrar, som Galaxy Tab A eller Galaxy Tab S2 -enheter. Det kan bara vara Galaxy Tab 5 -serien, som har ryktats för ett tag sedan. Denna skiffer ger också en 1,3 GHz fyrkärnig CPU, en 5 megapixel bakkamera och den kommer att köra Android 5.0 Lollipop.

Den kan innehålla samma TouchWiz UX som Galaxy S6, eller kanske en lättare version. Hur som helst, under tiden har två nya surfplattor, kodnamnet SM-T561 och SM-T560 läckt ut, båda upptäckta på Samsungs mobilwebbplats. De är listade med en 1,3 GHz -processor, men upplösningen är annorlunda den här gången: 1280 x 800 pixlar. Vi lär oss mer när Samsung bestämmer sig för att tillkännage den ena eller den andra surfplattan …

UAprofT561

0 Shares