Samsung förbereder sig för att släppa en ny budget smartphone Galaxy F22

0 Shares

Samsung Galaxy F22

Samsung kommer snart att lägga till en ny smartphone i sitt prisvärda Galaxy F-sortiment. Vi pratar om en modell som heter Samsung Galaxy F22, information om vilken bekräftades efter att enheten godkänts.

I synnerhet har webbplatsen för Bluetooth Special Interest Group information om enheten under kodbeteckningen SM-E225F_DS. I Bluetooth SIG-databasen nämns nyheten bland olika modifieringar av Galaxy A22-smarttelefonen. Troligtvis har Galaxy F22 bytt namn till Galaxy A22. Båda modellerna kommer snart att släppas på olika marknader.

Samsung Galaxy F22

Av detta följer att Galaxy F22-smarttelefonen kommer att baseras på SoC Helio G80 och är utrustad med en 6,4-tums Super AMOLED HD + -skärm med en bildfrekvens på 90 Hz. Gadget fungerar under Android 11-operativsystemet med One UI Core 3.1-tillägget. RAM-minnet kommer att vara 4 GB, kapaciteten på det inbyggda flashminnet kommer att vara 64 GB.

Samsung Galaxy F22

Autonom drift kommer att tillhandahållas av ett 5000 mAh batteri med stöd för 15 W snabb laddning.

Enheten får en bakre fyrkamera med en 48 MP huvudsensor och en 13 MP selfie-kamera. Övrig utrustning inkluderar en USB Type-C-port, ett standarduttag för ljud och en sidofingeravtrycksläsare.

Bluetooth SIG-certifiering innebär att Galaxy F22 kommer att meddelas mycket snart.

Källa: gsmarena.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares