Samsung förbereder sig för att släppa en ny smartphone Galaxy M21 Prime Edition med ett kraftfullt batteri

0 Shares

Galaxy M21 Prime Edition

I mars förra året introducerade den sydkoreanska leverantören Samsung Electronics Galaxy M21-smarttelefonen med ett kraftfullt 6000 mAh-batteri. Modellen var positionerad som ett äkta “monster av autonomi”. Nu blev det känt om den nya upplagan av den “långspelande” enheten.

Nyheten under modellnumret SM-M215G “tändes” i databasen på Google Play-konsolen och fick ett certifikat från Bureau of Indian Standards (BIS). Smarttelefonen kommer in på den kommersiella marknaden under namnet Galaxy M21 Prime Edition. En supportsida för den här telefonen har redan dykt upp på den officiella webbplatsen för Samsung India-filialen.

Galaxy M21 Prime Edition

Samsung förbereder sig för att släppa en ny smartphone Galaxy M21 Prime Edition med ett kraftfullt batteri

För närvarande finns det ingen information om hur Prime Edition skiljer sig från originalversionen. Troligtvis kommer nyckelparametrarna att vara oförändrade. Minns att Galaxy M21 är byggd på en 10nm egenutvecklad chipset Exynos 9611. Tillverkaren använde en 6,4-tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 2340 x 1080 pixlar. Selfie-kameran har en 20 MP optikenhet. Det finns tre sensorer på baksidan av 48 MP, 8 MP och 5 MP.

Källa: 91mobiles.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares