Samsung försenar presentationen av de nya Galaxy C5 Pro och C7 Pro

0 Shares

Samsungs katalog har alltid varit en av de mest varierade när det gäller kvantitet, såväl som för anpassning till alla ekonomiska verkligheter, med en modell för var och en av fickorna, därför är beslutet inte överraskande.

Det koreanska varumärket ska avslöja de nya enheterna före årets slut och därmed avsluta det på ett starkt och imponerande sätt. men de nya ryktena tyder på att det inte blir så, och att det nya presentationsdatumet har försenats till januari.

Låt oss komma ihåg att Samsungs C -linje kännetecknas av en oklanderlig design och funktioner som inte är försumbara alls, Men innan de händelser som Samsung upplevde i år med Note 7 vill koreanerna inte ta fler risker och det verkar som att de föredrar att vänta på att allt ska vara 100% klart i alla dess rader för att kunna presentera de nya telefonerna .

Samsung Galaxy C5 helt avslöjad inför officiell release

Samsung C5 Pro och C7 Pro kommer att ha skärmar med Super AMOLED -teknik med FHD -upplösning på 5,2 respektive 5,7 tum, kommer att ha en Qualcomm Snapdragon 626 -processor, och båda kommer att ha en 16 megapixel huvudkamera, så skillnaderna kommer att finnas i batteriet och i kombinationer av RAM och intern lagring.

Källa: GSMArena
0 Shares