Samsung Galaxy A22 med 90Hz AMOLED-skärm presenteras officiellt

0 Shares

Samsung Galaxy A22 90-Hz AMOLED-smartphone presenterades officiellt

Idag har det sydkoreanska företaget Samsung presenterat sin nya smartphone. Det här är nybörjarmodellen Galaxy A22. Om sin föregångare har nyheten en mer intressant design och en förbättrad skärm.

Samsung Galaxy A22

Enheten fick en 6,4-tums Super AMOLED Infinity-U-panel. Skärmupplösningen motsvarar HD + -format, bilduppdateringsfrekvens – 90 Hz. För selfies och videosamtal tillhandahålls en 13-megapixelkamera. På bakpanelen finns en fyrkamera med 48 MP, 8, 2 och 2 MP-moduler.

Samsung Galaxy A22

Den åtta-kärniga MediaTek Helio G80-processorn ansvarar för enhetens prestanda. Storleken på RAM-minnet, beroende på modifiering, kan vara 4 eller 6 GB, flash-enhetens kapacitet är 64 eller 128 GB. Operativsystemet är förinstallerat med Android 11.

Samsung Galaxy A22

Smarttelefonens autonoma drift tillhandahålls av ett 5000 mAh batteri, som stöder snabb laddning med en kapacitet på upp till 15 W.

Övrig utrustning på Samsung Galaxy A22 inkluderar en fingeravtrycksläsare på sidan, en microSD-kortplats (upp till 1 TB), USB Type-C och ett standard hörlursuttag. Enheten stöder LTE-nätverk.

Samsung Galaxy A22

Nyheten presenteras i olika färger, inklusive svart, mynta, vit och lila.

Det finns ingen information om kostnaden för Samsung Galaxy A22 än.

Källa: samsungmobilepress.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares