Samsung Galaxy A5 (2017) fångas i riktmärken

0 Shares

Den sydkoreanska jätten är på full blås när det gäller smartphones det betyder. I december förra året avslöjade de för Galaxy A5 2016 – ja, var 2015, men det var uppenbart att de lanserade det följande år – varav vi redan gav dig vår motsvarande recension, och nu rykten om efterträdaren börjar dyka upp av den här telefonen, 2017 års generation.

Just denna Samsung -mobil gick igenom två riktmärken annorlunda, det vill säga av både Geekbench och GFXBench. Mellan de två är data och specifikationer kombinerade och relaterade mycket, därför är det inte få tillfälligheter.

Samsung Galaxy A5 (2017) av Geekbench

Galaxy A5 geekbench -2017-leak-01

Vi börjar med det första testa, Jag menar Geekbench. I den är Galaxy A5 (2017) känd under nomenklaturen SM-A520F. Räkna med en 1,8 GHz 8-kärnig processor och 3 GB RAM.

Ditt operativsystem är Android 6.0.1 Marshmallow, och som vanligt i Samsung, vi kommer säkert att se TouchWiz i mitten. Det är slående om vi betraktar Nougat bland oss, men nuvarande A5 (2016) kom ut med Lollipop officiellt när dess senare generation redan cirkulerade ett tag. Därför skulle det inte vara galet att ha en variant av det tidigare operativsystemet.

Angående resultaten, i testet Single-Core fick 814 poäng och i Multi-Core nådde 4 396 poäng.

Och nu går det genom GFXBench

Galaxy A5 -2017-läcka-02

Här har vi den andra riktmärke: GFXBench. Ett märkligt faktum, nomenklaturen varierar i sin sista karaktär: istället för “F” är det ett “x”.

Här är mer tekniska detaljer om Galaxy A5 (2017): 5,5-tums skärm med Full HD-upplösning och processor oktakärna 1,8 GHz. När det gäller SoC, även om dess exakta modell inte avslöjas i något av de två testerna, uppskattar rykten att den är en egen tillverkning av Samsung, det vill säga Exynos 7880. Detta kommer att åtföljas av en Mali-T830 GPU.

Innehåller 3 GB RAM och 32 GB ROM. Även om 22 GB internminne är listat, bör det vara det sista som är tillgängligt för användaren.

Dess två kameror, både fram och bak, syftar till att vara 16 MP – i GFXBench -siffra på 15 MP, men dess slutliga värde skulle vara lite högre – och möjligheten att spela in videor i Full HD, även om den huvudsakliga skulle ha en bländare f / 1.9. Dessutom kommer den senare att ha autofokus, fasdetekteringsfokus och LED -blixt.

När det gäller anslutning, det kommer att ha accelerometer, barometer, Bluetooth, GPS, gyroskop, ljussensor, NFC, stegräknare, närhetssensor och Wi-Fi … ganska komplett.

Till sist, de programvara matchar Geekbench.

IMG_4018

För närvarande är det allt som har avslöjats om denna Samsung Galaxy A5 (2017), vilket inte är litet. Vi känner redan till de allra flesta av dina uppgifter. Självklart påminner jag dig om att allt som sägs är bara rykten. Om vi ​​styrs av vad som gjordes förra året, om några månader borde vi känna till denna terminal, därför kan det förväntas att fler läckor kommer att avslöjas när dagarna går.

Källa: Phone Arena
0 Shares