Samsung Galaxy A5 (2017) kan redan ses på video

0 Shares

Det nya från Samsung väntar inte länge och nya A5 motsvarande år 2017 har redan läckt ut i en video, med vilken Samsung hoppas kunna delta fullt ut i tävlingen i väntan på vad som kommer att bli S8.

Enligt HdBlog.It har den nya telefonen redan fångats i en video som visar alla dess funktioner, i en ganska komplett recension, och att beroende på den tid du ser detta kan den redan avbokas eftersom telefonen inte ska visas så tidigt.

https://www.youtube.com/watch?v=oIUQtk5sYMU

Dess egenskaper är en 5,2-tums Super AMOLED-skärm med FHD-upplösning, en Exynos 7880-processor, åtföljd av 3 GB RAM. Analysen är ganska grov, eftersom vi kan se att recensent säger att när du öppnar kameran, den har små stunder av eftersläpning så tydligen är programvaran inte riktigt polerad än, men kan förbättras inom en snar framtid.

Lanseringen har ännu inte ett officiellt datum, men tydligen kommer det att vara mycket snart, eftersom det i videon kan ses utan större problem och fullt fungerande. Ryktet säger att det skulle presenteras före årets slut, så vi måste hålla ögonen öppna.

0 Shares