Samsung Galaxy A7 (2018) börjar ta emot Android 9 Pie

0 Shares

Och Samsung fortsätter att uppdatera sin utrustning. Efter bland annat Galaxy A8 + och Galaxy A9 (2018) är det nu turen till Galaxy A7 (2018).

Det visar sig att den här senaste enheten det tar emot Android 9 Pie stabilt. Naturligtvis bara för tillfället Ryska användare är de första som har lämnat ankomstrapporten.

Versionen av firmware identifieras under nomenklaturen A750FNPUU1BSC4. Förutom att uppdatera själva operativsystemet, det för med sig också säkerhetsplåstret av Android februari månad i år. Även om den senare också har distribuerats i nästan en månad.

Förresten, det finns ett program beta Står för Galaxy A7 (2018). Det släpptes dock inte i Ryssland. Med andra ord gjorde ryssarna direkt språnget till den slutliga och stabila versionen. De som är med i programmet beta de borde vänta lite längre.

Om det visar sig att du äger den viktigaste mobiltelefonen i den här anteckningen, då du kan kolla från avsnittet i programuppdatering för att kontrollera om du har tur. Om du inte räknar med nedladdningen, ha tålamod. Expansion och tillgänglighet sker ofta gradvis, och det första meddelandet gavs bara.

Peeero, om du vill påskynda saker, har du möjlighet att gå in i SamMobile-databasen. Om du gör det senare rekommenderar vi naturligtvis att du har ett minimum av kunskap för att inte förstöra din telefon när du uppdaterar manuellt.

Fontän: Sammobile

0 Shares