Samsung Galaxy C10 visas i riktiga läckta bilder

0 Shares

De Galaxy C10 Det förväntas vara en av de första fyra mobiltelefoner som Samsung lanserar med en dubbel huvudkamera under resten av året.

Vi har redan pratat med dig flera gånger om detta team, men idag är det återigen huvudpersonen i uppmärksamheten som behöver en ny läcka. Med andra ord visar det sig att det nu de första riktiga bilderna som motsvarar denna Galaxy C10 cirkulerar på webben, som vi lämnar dig nedan:

I dessa två fotografier finns det många detaljer att prata om. Till att börja med är det viktigt att notera det dess utseende matchar helt tidigare läckorDärför har det sydkoreanska företaget lite att överraska oss inför den officiella lanseringen av detta smartphone.

Dess baksida har en dubbel huvudkamera i vertikalt arrangemangDessutom kompletterar en dubbel LED-blixt den under den. Sedan, under allt detta, betecknas Samsung-logotypen.

Förresten, både längst upp och längst ner märker vi de horisontella linjerna som passerar terminalen. Dessa linjer skulle motsvara anslutningsproblem och andra.

På en av sidokanterna finns två knappar, i teorin bör var och en uppfylla funktionen att öka respektive minska volymen. På motsatt sida, en enda knapp, den som skulle vara på / av.

Men det som väcker mest uppmärksamhet i detta nya rykte är utan tvekan dess front. Först och främst är det att indikera det den här Galaxy C10 skulle ha funktionen Visas alltid, det vill säga den egenskapen baserad på att presentera vissa pixlar på skärmen alltid på för att visa viss information. Detta är något som det asiatiska företagets mobiltelefoner gör mycket bra, eftersom deras AMOLED-paneler förbrukar mindre energi i dessa fall.

Den andra punkten är relaterad till dess övre och nedre kanter, som är mycket märkbara. Med andra ord verkar det som att denna stora användning av panelen kommer att förbli i det höga intervallet för tillfället, med Galaxy S8 och S8 + som standard.

Dessutom får vi inte förbise den centrala fysiska knappen för Hem, det finns en sannolikhet att det också är en fingeravtrycksläsare.

Till sist, något som personligen fick min uppmärksamhet efter att ha tittat noggrant är dess två övre sensorer på framsidan. Kanske kommer en från kameran och den andra från omgivande ljus och / eller närhet, som båda verkar för framträdande på grund av ljusets reflektion. Men du kanske också undrar … Tänk om det var en sekundär dubbelkamera? Det senare är mycket osannolikt, eftersom i så fall de två sensorerna borde vara närmare varandra bredvid varandra. Men du vet aldrig.

Källa: GSMArena
0 Shares