Samsung Galaxy C7 Pro visas på AnTuTu

0 Shares

Igår berättade vi om den möjliga existensen av en Samsung Galaxy C7 Pro, allt tack vare en läcka från Geekbench. Och nu, just detta smartphone är återigen centrum för attraktionen sedan ta bara en promenad genom AnTuTu, och fångsterna och ryktena har inte tagit lång tid att dyka upp.

Galaxy C7 Pro, en möjlig övre-mitten intervall för 2017

c7-pro-antutu-lock

Från och med nu räknar vi med att flera data sammanfaller med den andra riktmärke. Men där det presenterar en variation är i processorn. I det här fallet Galaxy C7 Pro – känd som SM-C7010 – har en Qualcomm Snapdragon 626 (oktakärna vid 2,0 GHz). För sin del angav Geekbench 625.

Dessutom skulle denna SoC åtföljas av en GPU Adreno 506.

Skärmupplösningen är Full HD. Även om storleken inte avslöjas här, förväntas den vara 5,7 tum.

SAMSUNG-CES-

Vi kommer att ha 4 GB RAM och 64 GB ROM, utan att veta om det kommer att vara möjligt att utöka det interna minnet med ett MicroSD -kort.

Huvudkameran skulle vara 16 MP. Men, framsidan vill inte bli kvar och skulle ha samma upplösning som den bakre. Därför står vi här inför en annan information än den som kastas i testa igår (från 13MP). Med andra ord, om det här nya ryktet slutar stämma kommer vi att möta en perfekt telefon för selfies.

Det mobila operativsystemet som ansvarar för att ge liv åt Galaxy C7 Pro kommer att vara Android 6.0.1 Marshmallow. Och ja, något lager av anpassning däremellan är att vänta, även om det återstår att se om det blir TouchWiz eller Grace UX.

samsung_galaxy_logo_unpacked_2015_TA-630x355

Ta nu all denna information med stor försiktighet. Även om det redan har varit ett par rykten på två dagar i rad, är det troligast att träffa den här telefonen i början av nästa år … eller kanske kommer de att presentera den 2016, men den kommer ut vid början av 2017, så det skulle bli en del av intervallet medelhögt för det kommande året.

Källa: PhoneArena
0 Shares