Samsung Galaxy F dök upp på nya fotorendrar

0 Shares

Mycket är redan känt om den kommande flexibla smarttelefonen Samsung Galaxy F (eller Galaxy X). Resurs LetsGoDitigal, efter att ha samlat all information som finns tillgänglig på nätverket, återskapade en 3D -bild av de kommande nyheterna.

Samsung Galaxy F

Bilden visar att Galaxy F kommer att ha rundade hörn samt mycket tunna ramar som ramar in skärmen. Tack vare gångjärnsdesignen kan smarttelefonen böjas åt båda hållen.

Under Samsung Developer Conference 2018 avslöjade den sydkoreanska tillverkaren att Galaxy F kommer att ha en flexibel 7,3-tums OLED-skärm med en upplösning på 2152×1536 pixlar och ett bildförhållande på 4,2: 3. Med en så stor skärm kan du köra upp till tre applikationer samtidigt. När den är hopfälld kommer den att använda en 4,58-tums extern skärm med en upplösning på 1960 × 840 pixlar.

Förmodligen kommer den officiella debuten för Samsung Galaxy F att äga rum på MWC 2019. Kostnaden för prylen kommer att vara $ 1770. Tillverkaren kommer initialt att släppa ett parti med 1 miljon smartphones.

0 Shares