Samsung Galaxy F52 5G med 6,57-tums IPS-skärm visas på de första fotona

0 Shares

Samsung_Galaxy_F52_5G_MvV6d.jpg

Samsung Galaxy F52 5G -smarttelefonen förväntas tillkännages denna månad. Idag har de första bilderna av nyheten dykt upp på webben. Bilden publicerades av en av användarna av det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Källan hävdar att på den kinesiska marknaden kommer kostnaden för en smartphone att vara 2000 yuan, vilket ungefär motsvarar 310 dollar.

Samsung Galaxy F52 5G

Det rapporteras att enheten kommer att vara utrustad med en 6,57-tums IPS-skärm, vars upplösning motsvarar Full HD + -format. Storleken på RAM och internminne kommer att vara 8 GB respektive 128 GB.

För selfies finns det en 16MP främre kamera som finns längst upp till höger på skärmpanelen, på bakpanelen finns en fyrdelad kamera med en huvudsaklig 64MP-sensor.

Samsung Galaxy F52 5G

Enheten upptäcktes nyligen i databasen Google Play Console. Tack vare detta blev det känt att gadgets hårdvaruplattform kommer att baseras på Snapdragon 750G -kretsuppsättningen, och den kommer att fungera under Android 11.

Samsung Galaxy F52 5G

Batteriet med en kapacitet på 4350 mAh med stöd för 25-watts laddning kommer att ansvara för autonomt arbete. Dessutom kommer smarttelefonens utrustning att ha ett standard hörlursuttag och en plats för microSD -minneskort.

Källa: gsmarena.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares