Samsung Galaxy J3 (2017) filtreras genom en rendering

0 Shares

Trots all den frigjorda avvecklingen av Note 7 måste det sydkoreanska företaget gå vidare och försöka attrahera största möjliga publik. En av deras strategier bygger på att fortsätta presentera smartphones. Även om vi idag inte har lanseringen av en ny, har vi något ganska viktigt att berätta om framtiden Galaxy J3 (2017).

Just den här smarta mobilen är offer för läckor, och ingen är bättre på detta än @evleaks själv. Tack vare din tweet vi upprepar en återgivning motsvarande själva Galaxy J3 (2017), som vi lämnar nedan:

galaxy-j3-render-01

Om vi ​​uppmärksammar, dess design är mycket lik den nuvarande J3. Därför skulle renoveringen inte vara lika störande vad gäller dess fysiska utseende, inte heller byggmaterial.

Vad som skulle förändras skulle dock vara hans hårdvara. Enligt andra tidigare rykten kommer denna renovering att innehålla en 5 tums skärm med en av två odefinierade möjligheter när det gäller skärmupplösning: HD eller Full HD.

Din processor verkar vara en Qualcomm Snapdragon 430 (fyrkärnig vid 1,4 GHz). För sin del skulle batteriet vara placerat i 2600 mAh.

Det kommer att ha 2 GB RAM, även om data på ROM är okända.

Samsung

Den bakre kameran kommer att ha en 8MP sensor. Att vara en low-end mobil, förvänta dig inte en fotokvalitet av storleken på en S7.

För att slutföra vad gäller specifikationer, kommer operativsystemet att vara Android 6.0.1 Marshmallow. Något lager av anpassning kan förväntas. Ändå, Det är ännu inte definierat om det blir den klassiska TouchWiz eller den nya Grace UX.

Om du tittar noga på framställa, i det övre vänstra området är datumet för 1 december. Flera uppskattar att Samsung den dagen officiellt skulle avslöja denna Galaxy J3 (2017). Ja, den kommer att presenteras 2016, men det skulle innebära företagets engagemang för nästa år, liksom ett incitament för försäljning under kommande jul.

Samsung - logofodral

Nu, snälla, ta alla dessa data med stor försiktighet. Allt detta är baserat på hörsägen, vi har ingen bekräftelse ännu. Vid nyheter kommer du att få veta det så snart som möjligt.

Källa: PhoneArena
0 Shares