Samsung Galaxy J7 (2017) med dubbel kamera visas i riktiga bilder

0 Shares

I drygt en månad har Samsung lanserat en speciell och differentiell variant av Galaxy J7 (2017) för den kinesiska marknaden. Den här enheten skulle bestå av och spelas av en dubbel huvudkamera.

Om vi ​​tar hänsyn till att sydkoreanska skulle lansera upp till fyra telefoner i år med en dubbel sensor på baksidan och att not 8 skulle vara den som ger den första kick av denna kvalitet i varumärkets mobiler, är det troligtvis att denna J7 (2017) inte når den östra allmänheten förrän efter augusti.

Under tiden vilar ryktets maskineri inte eller stannar och det är så nu vi har något nytt att visa dig. Är om två nya riktiga bilder av Galaxy J7 Kinesisk utgåva. vi lämnar dig med skärmdumparna nedan:

Vi observerar att denna mobil det skulle ha några mycket märkbara övre och nedre ramar, så att överväldigande användning av skärmen kommer att stanna en stund längre i höga intervallet.

Men en kvalitet som gör det lånar från flaggskepp tidigare är funktionaliteten Visas alltid. Det verkar som om denna teknik kommer att användas i det breda utbudet av Samsung-mobilprodukter från och med nu.

Förresten, den främre kameran skulle åtföljas av en LED-blixt i den sektorn, bredvid högtalaren / högtalaren.

Ett annat objekt att markera är närvaron av en central fysisk knapp Hem, som också bör fungera som fingeravtrycksläsare, även om den senare är mycket osäker.

Att gå bakåt, det finns inga överraskningar med tanke på tidigare rykten. Ett uppenbarligen metallchassi med en dubbel upprättstående kamera och dubbel LED-blixt under det.

Och det är här dagens läckor har kommit angående denna Galaxy J7 (2017). Vi påminner dig om att om den här telefonen verkligen var officiell, det är stor sannolikhet att dess tillgänglighet är begränsad till Kina, så förvänta dig inte att se det i andra territorier såvida du inte använder importen på egen risk.

Källa: GSMArena
0 Shares