Samsung Galaxy M51 toppar DxOMark batteritid

0 Shares

Samsung Galaxy M51

Den populära resursen DxOMark har öppnat ett nytt avsnitt om smarttelefontest. Tidigare utvärderade laboratoriet fotofunktioner, skärmar och ljudkvalitet. Nu har DxOMark -experter publicerat en klassificering av strömförsörjningssystem.

Nyligen publicerade webbplatsen resultaten av en studie av smartphones för autonomi. Enligt testresultaten tilldelades förstaplatsen Galaxy M51 av det sydkoreanska företaget Samsung.

Samsung Galaxy M51 toppar DxOMark batteritid

Galaxy M51 tillhör mellanstora enheter. Strömkällan är ett 7000 mAh batteri. Enligt DxOMark -specialister överträffade denna enhet flaggskeppsmodellen Galaxy S21 Ultra i autonomitester, för att inte tala om andra marknadsinnovationer.

Samsung Galaxy M51

Galaxy M51 fick 88 poäng, vilket är ett absolut rekord. Samtidigt fick den översta Galaxy S21 Ultra på flaggskeppet Qualcomm Snapdragon 888 -chipset 70 poäng, medan samma modell på märket Exynos 2100 fick bara 57 poäng.

Ett bra resultat (78 poäng) visades av iPhone 12 Pro Max. Samtidigt är den dyraste modellen från Apple utrustad med en 60 Hz skärm, och många flaggskepps Android -smartphones har nu som regel skärmar med en högre uppdateringshastighet på 120 Hz och kräver därför ytterligare energiresurser.

Källa: DxOMark.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares