Samsung Galaxy Note 8 kommer i tre olika färgvarianter

0 Shares

Om drygt en månad kommer vi att se och officiellt träffa Galaxy Note 8, nästa flaggskepp som Samsung planerar att slåss på mobilmarknaden under andra halvåret.

Vi har berättat för dig otaliga rykten om det här laget … och de verkar aldrig ta slut. Med andra ord visar det sig att de olika nyanser där detta skulle komma nu cirkulerar på nätet. smartphone.

Enligt den berömda läckaren Rolando Quandt, även känd som @rquandt på Twitter, Not 8 skulle finnas i färgerna Svart, Orkidégrå Y Djupblå.

Uppenbarligen är det deras scennamn – så att säga – och de är på engelska. För att inte komplicera det för mycket skulle tonerna motsvara svart, orkidégrå och djupblå; respektive.

Nu, om vi kommer ihåg, är både svart och orkidégrått två nyanser som vi redan kan uppskatta i den nuvarande Galaxy S8 och S8 +. Men hursomhelst, Är han Djupblå (djupblå) den som markerar nyheten och den exklusiva färgen för denna nya grej att komma på nolltid.

Men trots att allt låter ganska logiskt måste du införliva denna information med stor delikatess, eftersom vi står inför läckor. Det finns inte ens gör för att stödja denna teori. Bli inte förvånad över att känna till ett nytt rykte på kort tid som skiljer sig mer eller mindre till allt som diskuteras i den här artikeln.

Källa: Gizmochina
0 Shares