Samsung Galaxy Note 8 skulle komma med dubbelkamera med 3X zoom

0 Shares

På senare tid har vi sett hur välkända tillverkare har valt att utrusta sina avancerade smartphones med en dubbelkamera som de har gjort. Apple, LG, Huawei, Xiaomi… bland andra. Men hursomhelst, Samsung har inte tagit det steget än.

Men allt verkar tyda på att nästa Samsung Galaxy Note 8 skulle vara den Företagets första high-end som skulle ha en dubbel bakre kamera. Och jag säger inte det, den berömda KGI-analytikern säger det, Ming-Chi Kuo.

Enligt honom, Galaxy Note 8 skulle välja mer för att erbjuda en optisk “zoom” på upp till 3X för att överstiga 2X som för närvarande erbjuds av iPhone 7 Plus. Detta skulle uppnås genom att erbjuda en 13 megapixelkamera med vidvinkelobjektiv, medan andra kameran skulle vara en teleobjektiv på 12 megapixlar och skulle vara ansvarig för att utföra 3X optisk “zoom”.

Analytikern kommenterar också att nästa Galaxy Note 8 också skulle ha en optiskt bildstabiliseringssystem, förutom att bekräfta rykten om hans 6,3-tums skärm utan ramar och en fingeravtrycksläsare på baksidan av utrustningen.

Den nya Galaxy Note 8 presenteras den 23 augusti på en “Uppackad”Det kommer att hållas i New York, och enligt rykten kan priset nå $ 900.

Källa
0 Shares