Samsung Galaxy Note 8 skulle presenteras den 23 augusti

0 Shares

För dem som inte kommer ihåg, för tre veckor sedan fick vi ryktet om att Samsung skulle presentera Galaxy Note 8 den 26 augusti vid ett evenemang i New York. Idag tyder dock en ny rapport om den här telefonen på en liten förändring.

Med andra ord verkar det nu som det framtida flaggskeppet Det skulle meddelas för allmänheten den 23 augusti nästa, det vill säga 3 dagar före det tidigare angivna.

Det som inte ändras är platsen för evenemanget, vi pratar om staden också känd som Det stora äpplet.

Om vi ​​överväger det ögonblick då not 7 presenterades, skulle avslöjandet av not 8 inte nå året mellan generation och generation. Anledningen till framstegen i förnyelsen är tvåfaldig: å ena sidan ser de till kunna börja distribuera de första enheterna av detta flaggskepp under de första dagarna i september, och det skulle också vara bekvämt för dem som en strategi att slå Apple med sin nya iPhone.

Faktiskt, smartphones av de i Cupertino kan försenas till oktober. Så om Samsung vet hur man spelar korten rätt, skulle de ha en ganska intressant möjlighet att öka sin handelsmaskin och ge sin första försäljning ett uppsving. phablet stjärna.

Källa: Investeraren
0 Shares