Samsung Galaxy Note 9 skulle ha ett 4000 mAh batteri

0 Shares

Samsung har arbetat med sitt nya flaggskepp sedan redan innan lanseringen av Galaxy S9, och under den andra delen av året har de många fler hot i det höga intervallet, och Galaxy Note 9 kan inte göra besviken.

Galaxy Note 9: samma design, mer batteri

Så om vi tidigare hade sett hur laget inte skulle ändra sin design för mycket, satsade på minimala kanter och en horisontell kamerorientering, nu är det batteriet, den mest kontroversiella aspekten på senare tid för denna serie, som gör Nyheter.

Det har varit det populära tipster Ice Universe som har gått före alla genom att informera från och med nu att laget kommer att ha inte mindre än 4000 mAh batteri, vilket är ett mycket långt steg framåt med avseende på de 3300 mAh som Galaxy Note 8 har, till exempel.

Dessutom en Qualcomm Snapdragon 845 -mikroprocessor eller Exynos 9810, 6 GB RAM -minne, 128 GB internminne, Android 8.1 Oreo och en snabb uppdatering till Android P skulle vara de andra specifikationerna för terminalen.

Datum?

Återigen skulle augusti vara den månad som valdes för teamets presentation, nu i början av månaden, specifikt mellan 2: a och 9: e med ett evenemang i New York City, så vi måste börja samla önskan att se det i aktion …

Källa: Isuniversum
0 Shares