Samsung Galaxy S10 dök upp på fotorender

0 Shares

Resource PhoneArena har publicerat inofficiella fotorenderingar som visar hur Samsung Galaxy S10 -smarttelefonen kommer att se ut. Bilderna skapades baserat på preliminär information som cirkulerade på webben, samt ritningar som tagits emot via PhoneArena -kanalerna.

Galaxy S10

Och även om smarttelefonen inte kommer att se ut exakt som bilderna, kan du med dessa renderingar lägga till en uppfattning om utformningen av det framtida Samsung -flaggskeppet.

Galaxy S10Galaxy S10

Enligt rykten kommer Galaxy S10 att ha en framåtvänd kamera placerad under skärmen. Kameran syns bara när den fungerar – resten av tiden kommer den helt enkelt inte att synas. Fingeravtryckssensorn i smarttelefonen går inte någonstans, men den kommer också att placeras precis under skärmens yta.

Galaxy S10 framkamera

Den äldre versionen, Samsung Galaxy S10 +, kommer att få en trippel huvudkamera, vars moduler kommer att arrangeras vertikalt. Blixten med andra sensorer kommer att placeras under eller till höger om kameran.

Galaxy S10Galaxy S10

Förmodligen väntas den officiella debuten för Samsung Galaxy S10 på Mobile World Congress 2019, som kommer att hållas i Barcelona från 25 till 28 februari.

0 Shares