Samsung Galaxy S21 FE är 3C-certifierad

0 Shares

Samsung Galaxy S21 FE

Nätverket har ny information om “fan” -versionen av smarttelefonen Samsung Galaxy S21. Vi kommer att påminna om att det för en tid sedan rapporterades att Samsung, till följd av brist på komponenter, avbröt arbetet på Galaxy S21 FE (Fan Edition) -smartphone. Men nu finns det bevis för att lanseringen av Galaxy S21 FE-smarttelefonen inte har avbrutits. I synnerhet har enheten certifierats av 3C (China Compulsory Certificate) och TUV-organisationer.

Smarttelefonen passerar under det tekniska numret SM-G9900. Enligt den kinesiska regulatorn 3C kommer Samsung Galaxy S21 FE att använda EP-TA800-laddaren, som är märkt till 25W.

Samsung Galaxy S21 FE

Enligt preliminära data får enheten en 6,5-tums 120-Hz skärmpanel S-AMOLED FHD + -format, en 32-megapixels selfie-kamera och en bakre kamera med tre 12-megapixelsensorer.

Dessutom krediteras smarttelefonen med ett 4500 mAh-batteri, en Snapdragon 888-processor, upp till 8 GB RAM-minne och en flash-enhet upp till 256 GB.

Tidigare fanns rykten om att Samsung Electronics hade stoppat produktionen av Galaxy S21 FE-modellen, som förväntades tillkännages i augusti. Detta följdes dock av ett officiellt uttalande från företrädare för företaget, där det rapporterades att ett beslut om den påstådda avstängningen av produktionen ännu inte har fattats.

Källa: gsmarena.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares