Samsung Galaxy S6 Edge, analys

0 Shares

IMG_7657

Samsung Det är en av de många terminalerna som tyvärr passerar genom våra händer något sent. Trots detta besvär har vi kunnat testa det mycket noggrant och idag berättar vi om allt gott och ont i denna terminal och framför allt, vilket är det som gör det så speciellt.

Vi börjar med att prata om kurva, Ja detta ärär det som är speciellt med den här enheten. Samsung har beslutat att implementera en dubbel krökt skärm på sitt flaggskepp, som vi redan såg, (men bara på ena sidan) på Note Edge. Bortsett från denna förändring har de också förbättrat designen jämfört med sina föregångare, vilket gör det mycket mer premium och elegant.

Tekniska specifikationer.

Mått: 142,1 x 70,1 x 7 mm 132 gr vikt

Skärm: 5,1-tums SuperAMOLED-panel med QHD-upplösning (2560 × 1440) 577 dpi

Processor: Samsung Exynos 7420 Octa-core (4 x 1,5 GHz + 4 x 2,1 GHz)

BAGGE: 3 GB

Lagring: 32 eller 64 eller 120 GB

Backkamera: 16 megapixlar f / 1.9 4K -inspelning

Fram kamera: 5 megapixlar

Batteri: 2600 mAh

Anslutningar: NFC, Blåtand 4.1, WiFi, 4G LTE,

OS: Android 5.1 Lollipop med Touchwiz

Andra: Fingeravtryckssensor, snabb laddning, trådlös laddning.

Prestanda

Vi är förmodligen framför smarttelefonen mest kraftfulla hittills, och det visar, Tack vare Samsungs egen processor, The Exynos 7420 vi fick en imponerande prestanda, bra kraft, 100% spelbara spel, kort sagt en otrolig upplevelse.

Skärm

IMG_7626

Skärmen är 5,1 tum med QHD (2K) upplösning deras teknik är SuperAMOLEDDen har mycket mättade färger, men upplösningen, ljusstyrkan etc. är utmärkt, inget träffar. En perfekt skärm för att konsumera videor, spela spel, etc.

Kamera

IMG_7620

Kameran är 16 megapixlar, Verkligen det är utmärktDen här gången kan vi säga att det är på höjden av high-end i år. Vi kommer att kunna ta mycket bra fotografier utan problem med mycket belysning, mycket bra dynamiskt omfång etc.

Den främre kameran är 5 megapixeldet är och uppfyller perfekt.

Om kamera -appen vi kan inte klaga, en mycket enkel och intuitiv app, som utan tvekan förbättrar fotografiska upplevelser.

programvara

Samsung har alltid valt ett lager av anpassning, Touchwiz, denna gång med Android 5.1 som löper genom sina “kablar”, ett lager som för några år sedan skrämde oss mycket, men det för närvarande har förbättrats och ja, jag gillar det mycket. En mycket fin cape, mycket intuitivt och med mycket bra verktyg. Självklart fortsätter det att väga lite och jag har märkt det vissa fördröjningspunkter särskilt när du går in i applikationslådan och multitasking, men inget viktigt.

I det här avsnittet kurvan är lite mer meningsfull, Samsung har föreslagit ett avsnitt för kurvan kallas Edge -appar, består helt enkelt av genvägar på kurvan som vi kan konfigurera efter eget tycke, till exempel favoritkontakter och applikationer.

Batteri

IMG_7663

I det här avsnittet S6 Edge fungerar inte särskilt bra. Batteri 2600 mAh det stannar hos oss mycket korta, och många gånger kan vi inte ens ta oss till slutet av dagen. Något som de måste förbättra. Även om vi har strömläge (vilket är mycket väl genomfört) och snabb laddning, i en avancerad, prisvärd enhet vi har inte råd med så lågt batteri.

Pris

De Samsung Galaxy S6 Edge gick till försäljning med ett pris av € 849. För närvarande kan vi hitta det på ungefär 718,77 den mest grundläggande versionen ett ganska rimligt pris för typen av enhet.

Slutsatser.

IMG_7668

Vi kanske tittar på den bästa smarttelefonen på marknaden. Otrolig skärm, oslagbar design, imponerande kurva … vi kan inte begära mer, förutom … mer batteri …

0 Shares