Samsung Galaxy S6 Edge +, analys

0 Shares

IMG_8043

Samsung återvänder med den dubbelböjda skärmen. Vi har redan sett och analyserat S6 Edge och idag är det upp till storebror, Samsung Galaxy S6 Edge +, fortsättningen av den första enheten med dubbel krökning av Samsung, med mer skärm, mer batteri och mer RAM. Missa inte vår fullständiga analys.

Design.

Från tråkig och tråkig plast till glänsande och elegant glas och aluminium. Detta är Samsungs byte från en tidigare generations enhet till en ny. Sanningen är att glaset, som är i den främre delen, passar honom ganska bra och gör det väldigt elegant, är den också skyddad med Gorillaglas 4. Kanterna är aluminium och sanningen är att det uppskattas, det gör att det har en bra touch och ger oss en känsla av robusthet.

De kurva kan vi också säga att det är något estetiskt, Det är på utsidan av enheten och det är något som gör det väldigt vackert. Efter att ha tillbringat ett par månader med enheten ser jag fortfarande den imponerande kurvan.

Tekniska specifikationer.

Mått: 154,4 X 75,8 X 6,9 mm med en vikt på 153 gr

Skärm: 5,7-tums superAMOLED-panel med QHD-upplösning

Processor: Exynos 7420, 2,1 GHz med oktakärna

BAGGE: 4 GB

Lagring: 32/64 GB

Backkamera: 16 megapixlar, Sony -sensor

Fram kamera: 5 megapixlar

Batteri: 300 mAh

Anslutningar: 4G LTE, WI-FI Bluetooth, HSPA, NFC, GPS

OS: Android 5.1.1 med touchwiz

Andra: Fingeravtryckssensor, pulssensor, dubbel kurva.

Prestanda.

IMG_8041
Imponerande prestanda / Android Perfect ©

GRYMT BRA prestanda för denna enhet. Det är det första jag tänker på och det är helt sant. Tack vare kombinationen av 4 GB RAM och processorn Exynos vi fick en otroligt framförande, flyt i alla applikationer, alla spel, i allt. Du kan inte begära mer från en avancerad enhet.

Skärm.

Skärm
Mycket rena svarta / Android Perfect ©

Ett annat avsnitt där Edge + visar bröstet, imponerande 5,7-tums skärm. Bra färger, ganska anständiga betraktningsvinklar och ljusstyrkan är också utmärkt, både max och fitta. Panelen som monterar denna enhet är en panel superAMOLAD, tack vare denna panel får vi några mycket rent svart och några mycket bra färger, även om a lite mättad för min smak. Kurvan här fungerar en del, eftersom enheten roteras horisontellt, när vi spelar ett spel eller tittar på en video i helskärm skapar kurvan en mycket bra fyllningseffekt, skapa en otrolig multimediaupplevelse.

Kamera.

IMG_8025

Kameran (16 megapixlar) är praktiskt taget samma som för S6 Edge och .. är det okej? Ja för att kameran på den här enheten är OBÄRKLIGEN!. några otroliga bilder, med mycket bra ljusstyrka, bra dynamiskt omfång, bra zoom … Du kan inte begära mer.

Den främre kameran på 5 megapixlar Det är också perfekt för selfies.

De kamera app vi gillade det också mycket, med en ganska enkel men vacker design och med många lägen för att kunna experimentera och få ut det mesta av kameran. Vi har det oslagbara “pro” -läget, som du inte kan missa, panoramaläge, burst -läge och det nya livsläget, som du kan ladda upp videor direkt till YouTube live.

Programvara och specialfunktioner.

IMG_8021

Här är Samsung i sin sås, Android 5.1.1 med TouchWiz, Hur är den här udden? Den här udden är ganska vacker, vi kan inte förneka att vi dessutom hars mycket intressanta funktioner som det dubbla fönstret eller applikationer med teman. Problemet är att det är ett lager lite tungt och ibland vi har sett vissa punkter i LAG, särskilt när du öppnar multitasking.

Det jag gillar mest med S6 Edge + är desss specialfunktioner. Dessutom, i de flesta funktioner, den stora skärmen av mycket bra fördel.

Vi börjar med kurva, vi har flera funktioner som t.ex. Människorna går, som används för att ha dina favoritkontakter i en del av kurvan, bara genom att skjuta en flik och Edge -appar, vilket är praktiskt taget detsamma, men med applikationer.

appsedge
Apps Edge. / Android Perfect ©

En annan mycket intressant funktion av kurvan är enattvakten, Den kan programmeras så att en liten klocka dyker upp bredvid kurvan.

Den som jag personligen gillar mest är en funktion som kompletteras av People Edge Och det är att om vi välter enheten ovanpå en slät yta och de ringer oss, en del av kurvan tänds skapar en mycket trevlig effekt också med pulssensorn kan vi lägga på samtalet och automatiskt skicka ett meddelande till mottagaren.

Funktioner
Om du klickar på sensorn lägger du på samtalet och ett SMS / Android Perfect © skickas

En annan intressant funktion är dubbel flik, att Samsung har implementerat det länge. Den här gången är det mycket mer användbart. Eftersom skärmen är större.

Batteri.

Batteriet är 300 mAh, resultatet av samma det är lite bittert vissa dagar har vi kunnat nå slutet av dagen utan problem, andra inte. Vi kan säga att batteriet är normalt. Men vi pratar om en avancerad enhet och det kan inte tillåtas. Ja verkligen. De snabb laddning tröstar oss, det är väldigt snabbt och det har vi också trådlös laddning… Men ändå är batteriet inte i nivå.

Pris.

IMG_8044

Vi kan hitta den här enheten på ungefär 700 €

Slutsatser.

Det är klart att Samsung vet hur man gör, inte bra, men mycket bra enheter. Med otroliga superAMOLED -skärmar, oslagbar kamera … Det enda, det enda som Samsung saknar är att förbättra batteriet. Vi ber inte om något annat … Men förresten, det löser programvaran lite. Annat. Det är en av de bästa enheterna på marknaden.

Videoanalys.

https://www.youtube.com/watch?v=-jLfIOETqHE

0 Shares