Samsung Galaxy S6 Edge uppdateras till Marshmallow i Spanien

0 Shares

IMG_7668

UPPDATERING: Marshmallow -uppdatering för S6 finns också.

Det har gått en vecka sedan världens största telefonimässa slutade, MWC 2016 i Barcelona, ​​vilket har gett oss så många överraskningar under hela utställningen. På denna mässa som ni alla vet presenterade Samsung sin nya S7 och S7 Edge, två terminaler som har gett mycket att prata om de senaste dagarna. Men många av oss har glömt att nya S7 inte är koreanernas enda syfte och att den har fler nyheter i ärmen.

Idag är det mycket efterlängtade Samsung Galaxy S6 Edge uppdatering till Android Marshmallow (Android 6.0) har börjat nå alla spanska användare, inte bara de som hade köpt terminalen med Vodafone.

Med den här uppdateringen gör Samsung Galaxy S6 Edge hoppet direkt till version 6.0.1 av operativsystemet för den vänliga gröna roboten. Självklart är uppdateringen bara tillgänglig för tillfället för S6 Edge, det vill säga varken för S6 eller S6 Edge + (i Spanien).

Samsung-Edge-4

Med den här uppdateringen kan vi lyfta fram en intressant förbättring som de nya funktionerna på S6 Edge -skärmen tack vare dess kurvor, som vi redan har sett i dess efterträdare, Galaxy S7 Edge. sträcker sig nu till 550 pixlar, vilket ökar avsevärt mängden innehåll som ska visas.

Även om (som vi redan har sagt) det inte finns några spår i Spanien av uppdateringen för sina bröder (S6 och S6 Edge +), antar vi att de inte kommer att ta lång tid att distribuera och mycket snart vi kan alla njuta av Marshmallow på alla modeller i Galaxy S6 -serien.

0 Shares