Samsung Galaxy S6 Mini -funktioner läckte ut

0 Shares

samsung

Året är på väg att ta slut och både dessa dagar och de kommande dagarna dominerar rykten och läckor nyheterna om Android -världen och på senare tid har dessa rykten fokuserat på framtiden Samsung Galaxy S7. Men även om alla blickar är riktade mot S7, har information om den läckt ut idag Samsung Galaxy S6 Mini, “Mini” -versionen av S6.

Vissa som S3 mini har inte visat sig vara den enhet som man hade tänkt tack vare sina förväntningar, något som inte hände med S4 mini som uppfyllde de minimikrav som ställts av den. Efter detta behöver vi bara veta om S6 mini uppfyller förväntningarna.

Grundläggande egenskaper

Samsung-Galaxy-S6-Mini-i-förmodad-försäljning

Efter att ha dykt upp i en webbutik som heter LetsTango dess egenskaper upptäcktes trots att tillkännagivandet bara varade några timmar. Från det tillkännagivandet har några funktioner erhållits, vilket är följande: skärm mellan 4,6 och 4,7 tum, Qualcomm Snapdragon 808 -processor, 2 GB RAM, Android 5.1, 16 GB lagringsutrymme och 15 och 5 megapixlar i fram- och bakkamera respektive.

Vad som ännu inte har framkallats är avresedatum eller priset eftersom inte ens Samsung själv har bekräftat att denna smartphone finns. Vad som dras enligt de senaste rykten är att det kommer ut före Galaxy S7 och kan vara värt cirka 200 euro.

IMG_7663

Med avseende på Samsung Galaxy S6 Det skulle inte ha en böjd skärm men det kommer att ha en fingeravtryckssensor samt en bra kamera som sin äldre bror. Allt detta kommer att kopplas till den utmärkta processorn som den kommer att ha utöver 2 GB RAM.

0 Shares