Samsung Galaxy S7 -funktioner läckt ut av en Samsung -anställd

0 Shares

Som det har varit normalt på datumen nära lanseringen av en smartphone, dominerar rykten och läckor i nyheterna före lanseringen av nämnda enhet. Det kan uppenbarligen inte saknas nyheter och / eller rykten från SSamsung Galaxy S7, och är att i avsaknad av en kort tid för sin presentation, verkar det som om Samsung -arbetare inte kan ta det längre.

s7-render

Från Korea många medier har upprepat de möjliga nyheterna om att en arbetare från det koreanska företaget skulle ha läckt specifikationerna för Samsung Galaxy S7, trots läckan du aldrig vet om denna läcka är sann.

Enligt denna läcka kommer Samsungs flaggskepp att ha flera versioner och alla kommer att ha en metallkropp och kan väljas i följande färger: svart, vitt, silver och guld. Dessutom är dess design inte den enda nyheten eftersom det kommer att vara den första enheten som kommer ut på marknaden med Snapdragon 820, vilket skulle vara en nyhet i Android -världen.

Om vi ​​fortsätter att analysera filtreringen finner vi att den kommer att ha en av de bästa kamerorna på marknaden med 12 megapixlar på baksidan med bländare f / 1.7 vilket skulle innebära att en smartphone skulle ha marknadens största kamera överträffar sina rivalers. Gällande kameran återstår bara att säga att den inte kommer att sticka ut från kroppen, så baksidan blir helt slät.IMG_8043

Vi fortsätter med dess egenskaper och vi vet att Samsung Galaxy S7 kommer att vara det vattentät och till stoft, en funktion som de tidigare enheterna i detta sortiment inte hade men som Samsung Galaxy S5 redan hade.

Den är planerad att komma ut i början av mars, några veckor efter att den presenterades på den mobila världskongressen 2016 och det återstår bara att se om denna läcka är helt sann eller bara falsk, eller en strategi från Samsung att avled din uppmärksamhet.

0 Shares