Samsung Galaxy S7 kan ses på video

0 Shares

Galaxy-S7-läcka-w782

Vi har Mobile World Congress från Barcelona precis runt hörnet. Som ni väl vet under de senaste veckorna det har inte varit en dag då ingen ny information har läckt ut om de nya enheterna som ska presenteras vid årets MWC. Detta är något som vi redan har antagit, men som samtidigt gör oss besvikna, eftersom det tar bort nästan all spänning och överraskningar av terminalpresentationen.

Idag var det tur Samsung Galaxy S7, som har äntligen setts i en video på fjorton sekunder, dock tillräckligt för att vi ska bekräfta idén som många av oss hade gjort om den nya Samsung -terminalen.

Precis som vi alla förväntade oss

Om du har sett den nya videon kan du ha sett hur en användare har en Samsung Galaxy S7 -enhet påslagen, vilket visar oss dess skärm och några övergångar, tydligen riktigt flytande. Vi kan också se dess fullständiga design, en design som har gett så mycket att prata om i media och tydligen ganska ergonomiskt.

Som du kanske har sett har terminalen fortfarande samma knappar som sin föregångare, en klassiker som redan finns inom familjen S från Samsung. Vi ser också en stor del av skärmen på enhetens framsida och vi tror att vi kanske skulle gillat det att ramarna var något mindre.

I sin tur observerar vi att kanterna på terminalen de är inte så rundade längre och vi har en plattare aluminiumkonstruktion. Vi måste se hur det jämförs med utformningen av Galaxy S6.

Slutligen påminner vi om att terminalen kommer att presenteras den 21: e kl 19.00 på MWC i Barcelona, ​​där den kommer att ses och beröras av oss alla. Vi kommer att vara där för att berätta allt.

0 Shares