Samsung Galaxy S7 och S7 Edge filtreras

0 Shares

Det finns mindre och mindre att lansera och det är därför Samsung Galaxy S7 fångar alla ögon i Android -världen, eftersom alla läckor och rykten tittar på för att få alla dess exakta specifikationer. De senaste rykten kommer med nyheter och det är att den möjliga formen som Samsungs flaggskepp kommer att ha läckt ut, det är en design som liknar den för dess tidigare flaggskepp.

Samsung-Galaxy-S7-läcka-evleaks-2

Ryktena slutar inte där eftersom enligt källan som lanserade detta ryktet skulle Samsung Galaxy S7 ha en plats för microSD -kort och IP67 -skydd mot vatten och damm, en funktion som blir mer och mer populär bland nya smartphones. Dessutom var det tidigare känt att den här enheten kommer att ha en skärm på 5,5 tum Även om det i tidigare rykten talades om en 5,7-tums skärm men storleken övervägdes eftersom den skulle vara för stor för lanseringen.

Vi fortsätter att granska de tidigare rykten och överger inte delen av skärmen eftersom det läckte ut att det kommer att vara en skärm Super AMOLED från 1440 x 2560 quad HD. En annan av dess förmodade viktigaste egenskaper är batteriets att trots att det inte är ett batteri som kan tas bort från enheten, versionerna S7 och S7 Edge skulle ha en makt på 3600 mAh och den 3000 mAh jämfört med 2600 mAh och 2550 mAh som de tidigare versionerna hade. Dessutom beräknas dess trådlösa laddningstid vara 2 timmar för flaggskeppet.

Samsung-Galaxy-S7-läckage-evleaks

Vi fortsätter att prata om S7 och nu måste vi prata om dess interiör eftersom den kommer att ha en Exynos 8 Octa 8890 -processor, med fyra kärnor 2,3 GHz hög kraft. Naturligtvis, eftersom Samsung ibland använder olika processorer beroende på region, är det troligt att det på vissa ställen kommer att komma ut med Snapdragon 820 SoC Qualcomm, Den här versionen kan exempelvis ses i USA. Men vi hittar också läckage av dess lagring och det skulle ha ett RAM -minne på 4 GB bredvid lagringsutrymmet från vilket vi kommer att ha två alternativ att välja mellan, det av 32 GB våg av 64 GB.

För att sätta stopp för ryktena finner vi en liten besvikelse och det är att dess bakre kamera skulle vara 12 megapixlar, lägre än Samsung Galaxy S6 som hade 16 megapixlar på baksidan.

Här är alla specifikationer som har kommit fram till idag, om du har missat någon:

  • Skärm: 5,1 (S7) och 5,5-tums (S7 Edge) QuadHD (2560 x 1440) SuperAMOLED
  • Processor: Exynos 8 Octa 8890
  • BAGGE: 4 GB LPDDR4
  • Lagring: 32/64 GB internt minne + microSD
  • Huvudkamera: 12MP f / 1.7
  • Batterier: 3000 och 3600 mAh (Edge)
  • Andra: LTE Cat 9 och IP67 skydd

Om de stämmer kommer det att bekräftas att Samsung ett år till har lyckats skapa en avancerad smartphone i nivå med förväntningarna.

0 Shares