Samsung Galaxy S7 och S7 Edge, första intryck

0 Shares

IMG_8884

Som varje år är Samsung en av huvudpersonerna i Mobile World Congress. Samma söndag presenterade han den nya Galaxy S7 och S7 Edge, i en otrolig händelse, där virtual reality har varit huvudpersonen.

Två enheter med en kontinuerlig design men med mycket mycket intressanta förbättringar.

Design

IMG_8905

Samsung fortsätter att behålla, för närvarande, premium designlinje, med kameran centrerad, men den här gången utan att sticka ut från kanten.

Denna apparat är mer rundad, och innehåller också 2.5D -teknik som gör kanterna oändliga.

När det gäller kanten är skärmen böjd på båda sidor framtill. På baksidan har vi också en slags kurva, men inte mindre uttalad.

När det gäller S6 -plattan är skärmen platt på framsidan och på baksidan är kurvan mycket uttalad. Det betyder att när vi tar enheten har vi ett bättre grepp.

Materialen är fortfarande glas på baksidan och aluminium runt kanterna. Spåren stannar mycket.

Tekniska specifikationer

(S7 först, följt av S7 Edge

Mått: 124,4 x 69,6 x 7,9 mm (152 g) / 150,9 x 72,6 x 7,7 mm (157 g)

Skärm: 5.1 ”SuperAMOLED -panel med QHD / SuperAMOLED 5.5” QHD -upplösning

Processor: Exynos 8890, Octa – 2,3 GHz

Bagge: 4 GB

Lagring: 32 eller 64 kan expanderas via microSD

Kamera bak-: 12 megapixlar, dual pixel -teknik och f / 1.7

Kamera leda: 5 megapixlar

Batteri: 3000 mAh / 3600 mAh

Andra: Vattentäthet, fingeravtrycksläsare, pulssensor

Prestanda.

Genom ett pressmeddelande har Samsung meddelat att Exynos 8890 -processor Det är den som den nya S7 / S7Edge kommer att montera, uppenbarligen kan vi inte testa den noggrant, men av prestandan förväntar vi oss underverk. Det har de redan försäkrat den här telefonen kommer att vara bra för spelare.

Skärm

Skärm

När det gäller skärmarna. Det för S7 är 5,1 tum med QHD -upplösning, superAMOLED -panel, bra ljusstyrka och utmärkt upplösning.

När det gäller skärmen på S7 Edge, här har vi en överraskning. Samsung överraskar oss med en 5,5 tums skärm, även med QHD -upplösning, en ganska tillräcklig skärmstorlek på grund av kurvan.

Kamera

Kameran på dessa två enheter är 12 megapixlar, med dual pixel -teknik, en teknik som får enheten att fokusera snabbare. Vi har också en f / 1.7, en mycket ljus brännvidd, vilket får oss att ta foton med mycket bra detaljer under mycket svagt ljus.

programvara

IMG_8890

Sammantaget har programvaran uppdaterats på båda enheterna. Android 6.0 Marshmalow med touchwiz, ett mycket lager med nya animationer och ny färgpalett. Tyvärr fortsätter det i samma veva och har inte överraskat oss med ett brutalt byte av udden.

När det gäller kurvfunktionerna har vi nya extrafunktioner, mycket intressant. att vi också kan anpassa och lägga till sektioner efter eget tycke.

Specialfunktioner

Samsung överraskar oss med nya specialfunktioner i sina två enheter. Det har gett dem vattenbeständighet (IP68 -certifiering) vad gör det dränkbar i 1,5 meter i 30 minuter.

Dessutom har de också inkluderat microSD -kortplats. också de typiska funktioner som dess tidigare versioner hade.

Pris och tillgänglighet.

IMG_8902

Nya Samsung -enheter kommer att finnas tillgängliga från mars månad, kan nu reserveras i den officiella Samsung -butiken.

0 Shares