Samsung Galaxy S7 Pearl Black skulle tillkännages i fredags

0 Shares

I slutet av förra månaden berättade vi om möjligheten att a Galaxy S7 i version glansig. Vid den tiden ansågs det bara som en sannolikhet med lite data.

Men dagen efter läckte de första riktiga bilderna av en S7 Edge med samma kvalitet. Därför var det redan ett faktum att Samsung var på väg att lansera en ny variant.

Men sedan dess har ryktena om denna terminal varit noll, fram till idag. Tja, just nu de första cirkulerar på nätverket gör motsvarande detta smartphone. Vi lämnar dem bifogade nedan:

galaxy-s7-samsung-pearl-black-01

Denna bild skulle motsvara Galaxy S7 “normal”, lämna Kant i intrigen, även om det enda som skulle variera skulle vara dubbelkrökningen hos motsvarande kanter, utöver ökningen i storlek, men inget mer än det.

När det gäller designlinjer, det samma De skulle behållas som vi känner och identifiera dem i de andra modellerna som presenteras tidigare av sydkoreanern.

dess hårdvara det skulle vara exakt samma som vi vet så långt, Med en varning: det skulle finnas ett alternativ på upp till 128 GB ROM högst, med tillägget att kunna sätta in ett MicroSD -kort för att utöka det interna lagringsutrymmet.

Enligt rykten, den här versionen glansig det skulle äntligen döpa sig som Samsung Galaxy S7 / Edge Pearl Black. Vissa kommer att tro att detta är ett svar på Jet Black på nya iPhone 7 och 7 Plus, andra kommer att peka på att vara ytterligare en anledning att uppmuntra försäljning efter olägenheterna orsakade av Note 7, och en lång osv. Oavsett den verkliga orsaken är poängen att företaget hittar en ny modell på väg att komma ut.

Denna utgåva Pärlsvart (svart pärla, på engelska) Det skulle bli officiellt nästa fredag, 9 december, även om du inte glädjer dig så snabbt. Det skulle bara vara tillgängligt i ditt hemland Sydkorea, åtminstone inledningsvis.

För närvarande, även om allt detta är baserat på rykten, bör vi på kort tid bli av med alla slags tvivel och äntligen och officiellt kunna uppskatta en ny variant av Galaxy S7 och S7 Edge.

Källor: Pocketnow – GSMArena
0 Shares