Samsung Galaxy S7 -versioner har läckt ut

0 Shares

Det finns inget kvar för honom Mobile World Congress 2016 och det förväntas att många märken kommer att presentera sina nya enheter som de planerar att göra ett kvalitetssteg i år. Det är ingen öppen hemlighet att den mest efterlängtade är Samsung Galaxy S7 varifrån någon annan läcka redan har kommit ut. Idag kommer vi med en ny läcka som kommer bara en månad efter att den kan presenteras.

IMG_7626

Vi har kunnat verifiera att de olika läckorna talar om att Samsung Galaxy S7 skulle komma ut med 6 olika versioner: Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 + och Samsung Galaxy S7 Edge +. Men efter de senaste läckorna verkar det som om processorn Qualcomm Snapdragon 820 Det kommer inte att vara ensam sedan en version med Exynos, tillverkningsprocessorn från Samsung som redan fanns i Samsung Galaxy S6. Processorn skulle vara exakt Exynos 8890.

Det är inte den enda nyheten att läckan ger oss och att de också rapporterar att skärmarna kan ha olika storlekar. Samsung Galaxy S7 skulle ha en 5,1-tums skärm medan Samsung Galaxy S7 + skulle ha en 5,7-tums skärm. Å andra sidan hade Samsung Galaxy S6 Edge + en skillnad med avseende på Note -intervallet i skärmtekniken men enligt läckorna skulle Galaxy Note -familjen i Samsung Galaxy S7 + tappa känslan den hade.

Vad som kan bekräftas är att Samsung fortfarande satsar på sina terminaler Kant, som efter tre versioner släppt ger dem mycket bra resultat samtidigt som de är mycket älskade av användarna.

0 Shares