Samsung Galaxy S8 Active säger närvarande i läckta riktiga bilder

0 Shares

För två månader sedan visade vi dig den första riktiga bilden av Galaxy S8 Active, som skulle bli den förstärkta varianten av det nuvarande flaggskeppet för det sydkoreanska varumärket. Vid det tillfället var det bara enhetens framsida.

Men nu har en ny serie fångster av samma team just filtrerats av nätverket. Och uppmärksamhet, för den här gången kan du se enheten i alla dess vinklar. Vi lämnar dig med fotografierna nedan:

Enligt en av källorna som släppte dessa illustrationer skulle skärmen på Galaxy S8 Active ha samma storlek som den “normala” Galaxy S8, det vill säga 5,8 tum med en mycket bra användning i förhållande till resten av din kropp. I alla fall, ja, det skulle finnas en detaljerad och viktig skillnad samtidigt: kanterna skulle inte existera kant, det vill säga vi skulle stå inför en platt skärm.

Även, hörnen ser rundade ut även om de är något mer uttalade än flaggskepp original-. Kanske är alla dessa justeringar för att ge ett bättre motstånd mot smartphone.

Om vi ​​flyttar bakåt ser vi en mycket märkbar och mycket närvarande beläggning, något typiskt och förväntat av Active-sortimentet. Det är trott kroppen på denna mobil är täckt av ett tåligt material enligt MIL-STD-810G-standarden.

Oavsett om det är bättre eller sämre ser vi tillbaka samma kameralayout, LED-blixt och den kontroversiella fingeravtrycksläsaren.

En funktion som många kommer att uppskatta att ha är trådlös laddning med Qi-teknik.

En annan av särdragen med detta smartphone det skulle ligga i batteriet, och det är en förändring till det bättre. Om du tittar noga på fångsten ovanför dessa rader kan du se det S8 Aktives batteri skulle vara 4000 mAh.

Samma mobil, olika versioner?

Nu kommer vi till en något kontroversiell och motsägelsefull punkt. En av läckarna indikerar att S8 Active skulle komma med Exynos 8895-processorn, men hursomhelst, den andra nämner Qualcomm Snapdragon 835 Som den chipset huvudperson.

Ett logiskt resonemang skulle vara att tro att vissa marknader skulle få en telefon med en SoC och andra med det andra varumärket. Men den här mobilen skulle vara tillgänglig exklusivt för USA via operatören AT&T. Så antagandet att segmentera den här telefonen för en begränsad marknad låter väldigt konstigt, även om allt kan vara möjligt.

Och vad mer skulle den här Galaxy S8 Active medföra?

Om vi ​​tar hänsyn till rykten som visades för länge sedan, skulle Samsung Galaxy S8 Active bestå av 64 GB ROM – med möjlighet till expansion via MicroSD – och 4 GB RAM, 12 MP huvudkamera kan spela in videor i Full HD – sällsynt inte i 4K – och en 8MP front fånga videor med samma upplösning som baksidan.

Dessutom skulle det ha anslutning 4G LTE, Wi-Fi, GPS, kompass, NFC och Bluetooth; och skulle komma med Android 7.0 Nougat av tyg.

Hur som helst är det väldigt viktigt att påminna dig om att all information och bilder som visas fram till här är baserade på antaganden … det är dock för mycket slump att de alla sammanfaller med varandra, åtminstone i de allra flesta.

Med andra ord är det uppenbart att Samsung arbetar på en Galaxy S8 Active och att den måste vara ganska kokt och vi skulle se den officiellt på kort tid, så håll ögonen öppna.

Källor: Sammobile – Android Police
0 Shares