Samsung Galaxy S8 behåller sin 2K -skärm och tar bort hemknappen

0 Shares

Veckan har varit full av nyheter som är relaterade till Samsung Galaxy S8, och nu är nyheterna relaterade till dess konstruktion, En av de mest ikoniska funktionerna i Galaxy S -familjen kommer att gå åt sidan.

Som rapporterats av SamMobile, den nya flaggskepp av det koreanska märket kommer att presentera olika nyheter med avseende på sin föregångare, för även om skärmen bibehåller 2K -upplösningen som S7 har, knappen Hem det kommer att försvinna i ett försök att förnya och släppa fingeravtryckssensorn.

Samsung Galaxy S7 Plus

Den nya skärmen kommer att vara Super AMOLED och kommer att konsumera mindre energi än sin föregångare men behåller upplösningen och lyckas behålla 11 059 200 pixlar i den. Anledningen till att de inte gick för en 4K -skärm är enkel, kostnaden är fortfarande mycket hög och det skulle höja priset på telefonen. När det gäller knappen Hem, anledningen är också logisk, eftersom Samsung vill öka skärm-till-kropp-förhållandet för sin enhet, så att knappen försvinner och viker för en optisk fingeravtrycksläsare och blir den första som har den i serien.

0 Shares